Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Classics s hovězím masem paštiky pro kočky 22x 85 g

Značka: SHEBA
60057
406 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 102 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a kompletní krmivo pro kočky!

SHEBA Classics s hovězím masem je vysoce kvalitní krmivo pro kočky, které uspokojí apetit těch nejnáročnějších milovníků koček. Paštika s jemnou texturou obsahuje kousky hovězího masa, které potěší kočičí jazýčky. Produkt, připravený z nejlepších přírodních surovin, představuje kompletní a vyvážené krmivo pro dospělé kočky. SHEBA Classics s hovězím masem neobsahuje umělá barviva ani konzervanty a díky šikovnému tácu, ve kterém je jídlo podáváno, poskytuje vždy čerstvé a chutné jídlo. Stojí za zmínku, že SHEBA má více než 30 let zkušeností s vytvářením výjimečných produktů pro kočky. SHEBA Classics s hovězím masem využívá mistrovskou recepturu, díky které má krmivo pro kočky přirozený vzhled a jedinečnou texturu a masité kousky v sametové omáčce jsou čistým potěšením pro kočičí patro. Výhody podávání SHEBA Classics s hovězím masem pro kočku jsou především plnohodnotné a vyvážené krmivo, které podporuje zdraví a kondici domácího mazlíčka. Díky přírodnímu složení a nedostatku umělých přísad je krmivo pro kočky lehce stravitelné a vhodné pro zvířata s citlivým trávicím systémem. Mokré krmivo SHEBA navíc poskytuje extra porci vody, což má pozitivní vliv na zdraví močových cest kočky. SHEBA Classics s hovězím masem je krmivo pro kočky, které se skládá z masa a živočišných produktů, minerálních látek a cukrů. Výrobek obsahuje dietní a technologické přísady nezbytné pro zdraví kočky, jako je měď, jód, železo, mangan, zinek a kasiová guma. Doporučené denní množství krmiva pro kočku závisí na její hmotnosti, ale je třeba pamatovat na to, že je třeba vzít v úvahu přechodné období a individuální potřeby zvířete. SHEBA Classics s hovězím masem je potravina, která by měla být podávána při pokojové teplotě a nespotřebovaná porce by měla být skladována v lednici po dobu až 2 dnů. Vyplatí se také kočce poskytnout čerstvou pitnou vodu.

Složení:

Maso a výrobky živočišného původu (65 %, z toho 92 % přírodního původu*, z toho 4 % hovězí), minerální látky, cukry. * Ingredience přírodního původu Doplňkové látky / 1 kg: Nutriční doplňkové látky: měď (pentahydrát síranu měďnatého): 1,1 mg, jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,35 mg, železo (monohydrát síranu železnatého): 17,5 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého ): 3,5 mg, Zinek (monohydrát síranu zinečnatého): 16 mg / Technologické doplňkové látky: kasiová guma 2500 mg. Analytické složky (%): Bílkoviny: 10; obsah tuku: 4,5; anorganická hmota: 2,0; hrubá vláknina: 0,30; vlhkost: 82,0.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.875
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.