Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Fine Flakes in Jelly mokré krmivo pro kočky v želé s bílou rybou, s lososem, s krůtím masem, s kuřecím masem 52x 85 g

Značka: SHEBA
56651
788 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 197 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dopřejte své kočce luxusní krmivo

SHEBA® Fine Flakes in Jelly Flavour Collection je perfektní mokré krmivo pro vaši kočku, které se skládá ze 4 různých příchutí v každé sadě – bílá ryba, losos, krůtí a kuřecí maso. Luxusní směs pečlivě připravených vloček v jemném želé, která vaši kočku povzbudí k jídlu, a jakmile to vyzkouší, bude chtít určitě další. SHEBA® Fine Flakes in Jelly Flavour Collection poskytuje vaší kočce všechny základní živiny v kompletním a vyváženém krmivu. Forma sáčku poskytuje vždy čerstvou porci krmiva a vaše kočka si bude chuť a vůni užívat po dlouhou dobu. Když své kočce dopřejete jemné vločky SHEBA® v kolekci Jelly Flavour Collection, poskytnete své kočce mnoho výhod: Kompletní a vyvážené – Kompletní a vyvážené krmivo pro udržení vitality a zdraví vaší kočky. Hlavní recept - Nejkvalitnější ingredience pečlivě vybrané a vyvinuté v hlavním receptu. SADA OBSAHUJE 13 BALENÍ PO 4 SÁČCÍCH (celkem 52 sáčků po 85g)

Složení:

S bílou rybou - složení: maso a vedlejší výrobky živočišného původu (38 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb (včetně 4 % bílé ryby), minerální látky, cukry.

S lososem - složení: maso a vedlejší výrobky živočišného původu (38 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb (včetně 4 % losos), minerální látky, cukry. S krocanem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (42 %, z toho 4 % krůta), minerální látky, cukry.

With Chicken - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (42%, z toho 4% kuřecí), minerální látky, cukry.

Kalorie 62 kcal/85g

Doplňkové látky / 1 kg:

Doplňkové látky / 1 kg: Dietní doplňky: Vitamín D3: 200 UI (rybí příchutě nejsou obohaceny vitamínem D3), Jodičnan vápenatý bezvodý: 0,3 mg, síran měďnatý pentahydrát: 4,4 mg, síran železitý monohydrát: 31,3 mg, síran manganatý monohydrát: 5,9 mg, síran zinečnatý monohydrát: 41,2 mg.

Doplňkové látky: Cassia guma 1300 mg.

Analytické složky (%): protein: 7,7, obsah tuku: 4,8, anorganická hmota: 1,7, hrubá vláknina: 0,3, vlhkost: 85

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.42
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7.7
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.