Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SANICAT Clumping hrudkující bentonitové stelivo bez zápachu 16 l

Značka: SANICAT
67461
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Efektivně pohlcuje vlhkost a pachy

Bentonitové stelivo pro kočky, které účinně pohlcuje vlhkost a pachy. Je vyrobena z přírodního materiálu, který zajišťuje vysokou přijatelnost i pro vybíravé kočky. Podestýlka má hrubozrnnou strukturu, což znamená, že se málo rozlévá mimo podestýlku a nepráší. Bez přídavku aromat zajišťuje přírodní vůně hygienické podmínky příznivé pro kočky. Stelivo se shlukuje do hrudek, které lze snadno vyhodit do koše, což usnadňuje každodenní udržování odpadkového koše v čistotě.

Bentonitové stelivo je bez zápachu a skládá se pouze z přírodních složek, což pozitivně ovlivňuje zdraví kočky. Hrubozrnná struktura steliva zabraňuje jejímu rozsypání mimo stelivo, což chrání podlahu před nečistotami a usnadňuje její udržování v čistotě. Stelivo se shlukuje, což znamená, že vlhkost a kočičí trus jsou účinně absorbovány a hrudky lze snadno vyjmout z odpadkového koše a vyhodit do koše.

Doporučuje se denně odstraňovat nečistoty z odpadkového koše a shluky steliva. Přibližně po měsíci používání by měla být veškerá podestýlka vyprázdněna, popelník důkladně omyt a poté naplněn novým štěrkem.

Složení:

Bentonit

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Značka:
SANICAT
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.