Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SANICAT Clumping bentonitové stelivo bez zápachu 10 l

Značka: SANICAT
66906
155 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 39 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Účinně pohlcuje vlhkost a pachy

Hrudkující bentonitové stelivo pro kočky je perfektním řešením pro každého majitele koček, který si cení čistoty a hygieny ve svém domově. Tento přírodní produkt je vyroben z bentonitu, který účinně pohlcuje vlhkost a pachy a jeho hrubozrnná struktura zabraňuje šíření steliva mimo stelivo. Navíc, protože stelivo produkuje málo prachu, pomáhá udržovat celý dům čistý. Hrudkující bentonitové stelivo pro kočky neobsahuje žádné přidané příchutě, což pozitivně ovlivňuje přijetí produktu i těmi nejvybíravějšími kočkami. Přirozená vůně vás vybízí k používání odpadkového koše, což usnadňuje výcvik vaší kočky a udržování pořádku v domě. Jednou z největších výhod tohoto produktu je skutečnost, že podestýlka se shlukuje do hrudek, které lze snadno vyjmout z popelnice a vyhodit do koše. Díky tomu je proces čištění rychlý a snadný. Nečistoty a hrudky steliva doporučujeme každý den odstraňovat z odpadkového koše. Pro udržení maximální čistoty byste měli přibližně každý měsíc vyprázdnit odpadkový koš, důkladně jej umýt a poté naplnit novým štěrkem. Hrudkující bentonitové stelivo pro kočky je perfektním řešením pro každého, kdo chce své kočce zajistit čisté a hygienické podmínky pro život. Produkt je přírodní, účinný a snadno se používá, což z něj dělá jednu z nejlepších podestýlek na trhu.

Složení:

Bentonit

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Značka:
SANICAT
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.