Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN VHN Mature Consult Small Dog veterinární granule pro starší psy 3,5 kg

Značka: ROYAL CANIN
4404
632 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 158 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správné krmivo pro vašeho psa

Toto kompletní dietní suché krmivo ROYAL CANIN® MATURE CONSULT SMALL DOG® je speciálně vyvinuto pro psy, kteří potřebují podporu funkce kůže v případě dermatóz nebo nadměrné ztráta vlasů. Jeho složení bylo vyvinuto tak, aby poskytovalo vysokou hladinu kyseliny linolové (LA) a také bohaté množství kyseliny eikosapentaenové (EPA) a kyseliny dokosahexaenové (DHA).

Jídlo se doporučuje při dermatózách, jako jsou kožní alergie, a při problémech s vypadáváním vlasů. Jeho správně vyvážené složení pomáhá udržovat zdravou kůži a lesklou srst u psů.

Před použitím tohoto suchého krmiva doporučujeme poradit se s vaším veterinárním lékařem. V počátečním období používání suchého krmiva MATURE CONSULT SMALL DOG ​​​​se doporučuje krmný cyklus trvající až 2 měsíce

Složení:

kukuřice, sušená drůbeží bílkovina, pšeničná mouka, pšenice, rostlinná vláknina, živočišné tuky, sušená vepřová bílkovina, kukuřičný lepek, hydrolyzovaný živočišný protein, pšeničný lepek*, minerální látky, dužina čekanky, rybí tuk, sójový olej, sušená rajčatová dužina (zdroj lykopenu) (0,84 %), fruktooligosacharidy, brutnákový olej, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.5
Produktová řada:
ROYAL CANIN Vcn sc mature small dog
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Senior
Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Citlivé klouby
Věk mazlíčka od:
15. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Metabolická energie (%):
3280
Tuky (%):
14
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.