Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Veterinary Diet S/O Cat Adult veterinární granule pro kočky 2 kg

Značka: ROYAL CANIN
13947
518 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
2 kg
65 Kč

518.00 Kč

Zákaznické body: 130 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Postarejte se o potřeby své kočky

Postarejte se o zdraví a pohodu své dospělé kočky s ROYAL CANIN Veterinary Diet S/O Cat Adult. Toto speciální veterinární krmivo bylo vyvinuto tak, aby plně vyhovovalo jedinečným nutričním potřebám dospělých koček. Receptura tohoto krmiva byla speciálně navržena tak, aby poskytovala optimální množství energie a živin nezbytných pro udržení zdraví a vitality vaší kočky. Díky němu bude mít váš mazlíček tu správnou energetickou rovnováhu, aby si mohl užívat aktivního životního stylu. Krmivo je také obohaceno o směs antioxidantů, které pomáhají neutralizovat škodlivé účinky volných radikálů, čímž chrání tkáně a buňky vaší kočky. Toto krmivo je kompletní a vyvážené a poskytuje všechny základní živiny, které kočky potřebují k udržení optimálního zdraví. Použitím symbolu indexu S/O navíc tato potravina podporuje prostředí močových cest a snižuje riziko tvorby krystalů struvitu a šťavelanu vápenatého. ROYAL CANIN Veterinary Diet S/O Cat Adult je volba, která vám pomůže pečovat o zdraví vaší dospělé kočky. Je důležité používat toto krmivo ve spolupráci s vaším veterinářem a pravidelně sledovat zdraví vaší kočky.

Složení:

Sušené drůbeží bílkoviny, kukuřice, rýže, pšeničný lepek*, živočišné tuky, pšenice, hydrolyzované živočišné bílkoviny, kukuřičný lepek, rostlinná vláknina, minerální látky, řepné řízky, droždí, sójové boby olej , rybí tuk, fruktooligosacharidy, hydrolyzované kvasnice (zdroj manno-oligosacharidů), extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
Royal Canin Vet Care Nutrition - Adult
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
16
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.