Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin VET Dog Gastro Intestinal 15 kg - granule pro psy s gastrointestinálními poruchami 15 kg

Značka: ROYAL CANIN
58209
2098 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 525 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Specializované granule pro psy s gastrointestinálními poruchami

Gastro Intestinal od Royal Canin Vet je kompletní dietní krmivo pro psy s gastrointestinálními poruchami, které pokrývá celkové nutriční potřeby organismu a pomáhá obnovit trávicí komfort. Granule lze podávat i štěňatům. Fermentovatelné vlákniny (FOS z řepné dužiny) vedou k regulaci střevní peristaltiky a slouží jako potrava pro střevní mikroflóru a přispívají k udržení příznivé bakteriální flóry.

Indikace pro použití přípravku Gastro Intestinal

Toto specializované krmivo se doporučuje pro akutní nebo chronický průjem, zánětlivé onemocnění střev, poruchy trávení/absorpce, období rekonvalescence, přemnožení střevní bakteriální flóry, exokrinní pankreatická insuficience, gastritida, kolitida, anorexie. Omega 3 mastné kyseliny s dlouhým řetězcem jsou prospěšné pro zdraví trávicího traktu.

Dietní doporučení

Před podáváním se poraďte se svým veterinářem. U akutních stavů je třeba dietu držet minimálně 3 týdny, aby se střevní klky mohly zregenerovat. U složitějších chronických onemocnění může být nutné pokračovat v dietě po zbytek života zvířete.

Složení :

rýže, sušená drůbeží bílkovina, živočišné tuky, kukuřice, hydrolyzát živočišných bílkovin, droždí, vaječný prášek, řepná dužina, sójový olej, minerální soli, rostlinná vláknina, rybí tuk, frukto-oligosacharidy, slupky a semena psyllia, kvasnicový extrakt (zdroj manno -oligosacharidy), extrakt z Tagetes (zdroj luteinu)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.