Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN VET Diet Gastro Intestinal Puppy 195 g

Značka: ROYAL CANIN
58108
41 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN VET Diet Gastro Intestinal Puppy - vlhké krmivo pro štěňata, 195 g

Royal Canin Gastro Intestinal Puppy je vysoce kvalitní krmivo pro štěňata, které se doporučuje při poruchách trávení a vstřebávání, zánětlivých onemocnění střev, přemnožení bakterií, exokrinní pankreatická insuficience, gastrokolitida a anorexie. Krmivo má jedinečnou konzistenci jemné pěny, která usnadňuje štěňatům s oslabenou chutí k jídlu a přechod z mateřského mléka na pevnou stravu. Vysoce stravitelné bílkoviny, prebiotika, vláknina a rybí tuk zajišťují maximální stravitelnost potravy. Omega-3 mastné kyseliny (EPA, DHA) mají pozitivní vliv na zdraví trávicího traktu a komplex antioxidantů oslabuje účinky oxidačního stresu a neutralizuje volné radikály. Royal Canin Gastro Intestinal Puppy je receptura s vysokou úrovní energie a správným množstvím živin, včetně bílkovin a vápníku, která pokrývá potřeby rostoucích štěňat. Vysoká chutnost jídla pomáhá zvýšit příjem potravy, což usnadňuje proces regenerace.

Složení :

maso a výrobky živočišného původu, obiloviny, výrobky rostlinného původu, minerální látky, mléko a mléčné výrobky, oleje a tuky, kvasnice. Vysoce stravitelné složky: vepřové a drůbeží vedlejší produkty, rýžová mouka, kaseinát. Nutriční doplňkové látky na kg: vitamín D3: 130 UI, železo: 6 mg, jód: 0,3 mg, měď: 2,4 mg, mangan: 1,8 mg, zinek: 18 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Produktová řada:
Gastro Intestinal Puppy
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Junior
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.