Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Vcn Mature Consult Medium Dogs 10 kg granule pro starší psy středních plemen

Značka: ROYAL CANIN
14200
1522 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 381 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN Vcn Mature Consult Medium Dogs, 10 kg

Krmivo pro psy středních plemen od 7 let je ideálním řešením pro majitele, kteří chtějí svým mazlíčkům poskytnout kompletní a zdravou výživu. Toto jedinečné složení se skládá z přírodních složek a bylo vyvinuto s ohledem na specifické potřeby starších psů. Kukuřice a pšenice poskytují potřebné sacharidové složky, zatímco sušené drůbeží maso a sušený vepřový protein poskytují vysoce stravitelné bílkoviny potřebné pro udržení zdravých svalů. Řepné řízky a rybí tuk jsou výborným zdrojem vlákniny a mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na činnost trávicího traktu. Receptura zohledňuje typické změny spojené s věkem, jako je anti-aging buněk a podpora činnosti ledvin a mozku. Patentovaný komplex vitamínů a aminokyselin posiluje kožní bariéru a snižuje riziko podráždění pokožky a optimální profil aminokyselin zajišťuje správný svalový tonus. Krmivo pro psy středních plemen nad 7 let je dostupné v praktickém balení, které umožňuje snadné skladování a dávkování. Před použitím se doporučuje poradit se s veterinárním lékařem.

Složení:

kukuřice, dehydrované drůbeží maso, rýže, pšeničná mouka, živočišné tuky, dehydrovaná vepřová bílkovina, hydrolyzované živočišné bílkoviny, řepné řízky, pšeničný lepek***, sójový olej, minerální látky, rybí tuk, fruktooligosacharidy (FOS), DL-methionin, L-lysin, taurin, brutnákový olej, extrakt ze zeleného čaje a hroznů (zdroj polyfenolů), extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu). *** LIP (Low Indigestible Protein): proteiny vybrané pro jejich vysokou stravitelnost.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
Royal Canin Vet Care Nutrition - Senior Consult Mature Medium Dog
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Senior
Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
7 let

Složení

Bílkoviny (%):
23
Metabolická energie (%):
3422
Fosfor (%):
0.56
Tuky (%):
14
Vápník (%):
0.87
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.