Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Urinary S/O Ageing sada kapsiček pro psy starší 7 let 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
57332
238 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
1.02 kg
95 Kč

238.00 Kč

Zákaznické body: 60 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo speciálně vyvinuté pro starší psy (nad 7 let) trpící kameny v močových cestách

Royal Canin VHN Dog Urinary Age +7 bochník 85g je krmivo speciálně navržené pro starší psy (nad 7 let)) trpící kameny v močových cestách. Toto krmivo je formulováno tak, aby rozpouštělo struvitové a oxalátové kameny a předcházelo jejich opětovnému výskytu. Navíc obsahuje speciální recepturu, která pomáhá předcházet tvorbě kamenů až u 80 % všech močových kamenů. Tato potravina má nízkou hladinu iontů v moči, které podporují tvorbu struvitových a oxalátových kamenů a podporují zdraví ledvin. Obsahuje také živiny a antioxidanty, které pomáhají podporovat vitalitu a kognitivní funkce vašeho psa. Royal Canin VHN Dog Urinary Age +7 bochník 85g obsahuje složky živočišného původu, jako je sušená drůbeží bílkovina a hydrolyzovaná živočišná bílkovina, a dále rostlinné složky, jako je rýže a kukuřičná mouka. Tyto složky pomáhají udržovat správnou tělesnou hmotnost psa. Krmivo neobsahuje látky okyselující moč, proto se nedoporučuje pro psy, kteří užívají léky na zakyselení moči. Krmivo je dostupné v sáčcích o obsahu 85g. Denní dávka závisí na hmotnosti psa a jeho zdravotním stavu. Pro psy s podváhou je doporučená denní dávka 2,5 sáčku na každé 2 kg tělesné hmotnosti, pro psy s normální hmotností - 2 sáčky na každé 2 kg tělesné hmotnosti a pro psy s nadváhou - 2 sáčky na každé 2 kg tělesné hmotnosti. < /p>

Složení:

rýže, kukuřičná mouka, sušená drůbeží protein, živočišné tuky, pšeničná mouka, minerály, hydrolyzované živočišné bílkoviny, kukuřičný lepek, celulózový prášek, pšeničný lepek*, vaječný prášek, rybí tuk, sójový olej, sušená rajčatová dřeň (zdroj lykopenu), frukto-oligosacharidy, hydrolyzované měkkýši (zdroj glukosaminu), extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu), hydrolyzát chrupavky (zdroj chondroitinu).
Zdroje bílkovin: sušená drůbeží bílkovina, hydrolyzovaná živočišná bílkovina, kukuřičný lepek, pšeničný lepek, vaječný prášek. *L.I.P.: protein vybraný pro svou velmi vysokou biologickou dostupnost.

ANALYTICKÉ SLOŽKY:
Analýza složení: Hrubý protein: 20,0 % - Hrubé oleje a tuky: 17,0 % - Hrubý popel: 7,1 % - Hrubá vláknina: 2,4 % - Vápník: 0,67 % - Fosfor: 0,56 % - Sodík: 0,4 % - Chloridy: 1,47 % - Draslík : 1,75 % - Hořčík: 0,09 % - Síra: 0,8 % - Okyselovače moči: Síran vápenatý (1,4 %) - DL -methionin (0,5 %) - EPA & DHA: 0,4 %.A: 21000,0 UI/kg

DOPLŇKY (na 1 kg krmiva):
Nutriční doplňkové látky: vitamín A: 15 500 UI, vitamín D3: 1 000 UI, E1 (železo): 60 mg, E2 (jód): 5,3 mg, E4 (měď): 14 mg, E5 (mangan): 67 mg, E6 (zinek) ): 145 mg, E8 (Selen): 0,11 mg - Technologické doplňkové látky: Hydrogensíran sodný (okyselovač moči): 5 g - Konzervační látky - Antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.02
Produktová řada:
ROYAL CANIN Urinary S/O Ageing +7
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá močová soustava
Věk mazlíčka od:
12

Složení

Bílkoviny (%):
8.7
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.14
Tuky (%):
5.9
Vápník (%):
0.19
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.