Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Pomeranian Adult 1,5 kg - granule pro dospělé psy plemene miniaturní špic

Značka: ROYAL CANIN
61271
353 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 88 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

ROYAL CANIN® Pomeranian Adult

Jedná se o exkluzivní recepturu na míru pro dospělé psy plemene trpasličí špic.

Toto krmivo podporuje zdraví kostí a kloubů pomeranianů úpravou obsahu minerálních látek a obohacením receptury o omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA.

Charakteristickým znakem plemene pomeranian je nápadná srst s bohatou podsadou.

Jedinečné složení podporuje bariérovou funkci kůže a podporuje zdraví kůže a výživu srsti díky optimálnímu obsahu omega 3 mastných kyselin (EPA a DHA), omega 6 a přidanému brutnákovému oleji.

Optimální kombinace různých druhů vlákniny, včetně psyllia, a použití proteinů s nejvyšší stravitelností (L.I.P.*) podporuje správnou konzistenci stolice.

Speciálně pro plemeno trpasličí špic

Tvar, velikost, struktura a složení kroket byly přizpůsobeny potřebám a malým čelistem psů plemene trpasličí špic.

Složení pomáhá snižovat tvorbu zubního kamene pomocí sloučenin vázajících vápník, což podporuje ústní hygienu.

Pro uspokojení chuti každého psa je krmivo ROYAL CANIN® Pomeranian Adult k dispozici také jako mokré krmivo ve formě chutné paštiky.

Pokud má váš pes rád suché i mokré krmivo, podívejte se na návod ke krmení na obalu, abyste se ujistili, že mu dáváte přesné množství krmiva.

Podpora kostí a kloubů

Toto krmivo podporuje zdraví kostí a kloubů pomeranianů úpravou obsahu minerálních látek a obohacením receptury o omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA.

Zdravá kůže a srst

Charakteristickým znakem trpasličího špice je nápadná srst s bohatou podsadou.

Jedinečné složení podporuje bariérovou funkci kůže a podporuje zdraví kůže a výživu srsti díky optimálnímu obsahu omega 3 mastných kyselin (EPA a DHA), omega 6 a přídavku brutnákového oleje.

Správné trávení

Optimální kombinace různých druhů vlákniny, včetně psyllia, a použití proteinů s nejvyšší stravitelností (L.I.P.*) podporuje správnou konzistenci stolice. *L.I.P.: białko wyselekcjonowane ze względu na bardzo wysoką strawność.

Ústní hygiena - speciálně vyvinutý kroket.

Tvar, velikost, struktura a složení kroket byly přizpůsobeny potřebám a malým čelistem psů plemene trpasličí špic. Složení pomáhá snižovat tvorbu zubního kamene pomocí sloučenin vázajících vápník, což podporuje ústní hygienu.

Na stránce maxandmrau.cz najdete další varianty krmiva pro psy značky Royal Canin.

Složení:

Kukuřice, sušené drůbeží bílkoviny, pšeničná mouka, rýže, pšeničný lepek*, živočišné tuky, hydrolyzované živočišné bílkoviny, čekanková vláknina, rybí tuk, minerální látky, sójový olej, slupky a semena psyllia (0,5 %), fruktooligosacharidy, brutnákový olej (0,1 %), hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu), extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu).* L.I.P.: bílkovina vybraná pro svou velmi vysokou stravitelnost. Doplňky stravy na kg potraviny: Vitamin D3: 800 UI, Železo (3b103): 41 mg, jód (3b202): 4,1 mg, měď (3b405, 3b406): 13 mg, mangan (3b502, 3b503, 3b504): 54 mg, zinek (3b603,3b605, 3b606): 136 mg, selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - technologické přísady: Klinoptilolit sedimentárního původu: 10 g - senzorické přísady: čajový extrakt (zdroj polyfenolů): 150 mg - konzervační látky - antioxidanty. Hrubý protein: 26,0 % - Surové oleje a tuky: 16,0 % - Hrubý popel: 5,4 % - Hrubá vláknina: 1,6 % - EPA/DHA: 0,40 % - trifosforečnan pentasodný: 3,5 g/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Produktová řada:
ROYAL CANIN Pomeranian Adult
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Rasa:
Miniaturní špic

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3944
Tuky (%):
16
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.