Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Hypoalergenní granule pro psy s alergií 3,5 kg

Značka: ROYAL CANIN
69341
875 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 219 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Specializované dietní jídlo

ROYAL CANIN Hypoallergenic Small Dog pro psy malých plemen je specializované dietní krmivo pro psy trpící potravinovou intolerancí, alergiemi nebo zánětlivými onemocněními střev. Imunitní systém v případě alergií reaguje na neškodné látky v prostředí a způsobuje příznaky jako svědění, průjem a zvracení. Trávicí systém a kůže našich psů jsou velmi citlivé a vystavené různým vnějším faktorům. Účelem krmiva je snížit riziko příznaků potravinové intolerance nebo alergie. Obsahuje hydrolyzovaný protein, který má mnohem nižší alergenní potenciál než klasické proteiny a navíc podporuje trávicí systém. Vzhledem ke zvýšenému riziku vzniku močových kamenů u psů malých plemen bylo krmivo vyvinuto tak, aby snižovalo hladinu saturace moči.
Ingredience:

rýžová mouka, hydrolyzovaný sójový proteinový izolát, živočišné tuky, rýže, minerální látky, hydrolyzovaná drůbeží játra, řepné řízky, sójový olej, frukto-oligosacharidy, rybí tuk, brutnákový olej, měsíčková mouka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.5
Produktová řada:
ROYAL CANIN Veterinary Hypoallergenic Small Dog
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Rýže
Fosfor (%):
0.61
Tuky (%):
16
Vápník (%):
0.81
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.