Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Dog Hypoallergenic Moderate Calorie veterinární granule pro psy 14 kg

Značka: ROYAL CANIN
69345
2414 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 604 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro psy se sníženým obsahem kalorií

Kompletní krmivo pro psy, které snižuje riziko vzniku nežádoucích reakcí na krmivo. Jeho složení bylo pečlivě vybráno tak, aby se minimalizovalo riziko potravinové alergie, potravinové intolerance, zánětlivého onemocnění střev, chronického průjmu, přemnožení střevních bakterií a exokrinní pankreatické insuficience. Krmivo obsahuje vybrané zdroje bílkovin a sacharidů, díky čemuž je ideální pro psy s citlivým trávicím systémem. Je však na místě připomenout, že výběr veterinární diety je třeba vždy konzultovat s veterinárním lékařem, který zvíře dříve diagnostikoval a zohlednil možné kontraindikace při dietoterapii. Hypoalergenní střední kalorie by se měla užívat minimálně 3-8 týdnů. Pokud klinické příznaky vymizí, lze dietu používat po zbytek života zvířete. Výhody krmiva jsou: vybraný zdroj bílkovin, který pomáhá snižovat riziko rozvoje alergické reakce, patentovaný komplex ingrediencí pro posílení kožní bariéry, snížená hladina energie pro udržení optimální tělesné hmotnosti a mírná hladina fosforu podporovat funkci ledvin. Před použitím Hypoalergenní středně kalorické se poraďte se svým veterinářem. Nezapomeňte také zajistit, aby měl váš pes vždy přístup k čerstvé vodě.

Složení :

Rýže, hydrolyzovaný sójový proteinový izolát, živočišné tuky, hydrolyzovaná drůbeží játra, minerální látky, řepné řízky, sójový olej, rybí tuk, frukto-oligosacharidy, olej z brutnáku lékařského, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14
Produktová řada:
ROYAL CANIN Dog hypoallergenic moderate calorie
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Rýže
Metabolická energie (%):
3722
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
12
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.