Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Dog Calm Canine 4 kg granule pro psy ve stresu

Značka: ROYAL CANIN
4333
722 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
4 kg
Doprava zdarma

722.00 Kč

Zákaznické body: 181 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Speciální veterinární dieta pro dospělé psy do 15 kg trpící nadměrným stresem a úzkostí. Speciálně vyvinutá dieta pomáhá psům optimálně zvládat stresové situace. Přispívá navíc také k léčbě projevů stresu odrážejících se na kůži psa a napomáhá při zažívacích problémech způsobených úzkostí a stresem. Funguje též jako podpora pro behaviorální terapii při úzkostných poruchách. Užívání veterinární diety vždy konzultujte s vaším veterinářem.

Emoční rovnováha

Tripsinový hydrolyzát mléčného proteinu ( -S1 Kasein), který obsahuje aktivní peptid s tlumivými účinky: -kasozepin. L- tryptofan je prekurzorem serotoninu, což je neurotransmiter, který hraje zásadní roli při regulaci úzkosti, spánku a chuti k jídlu.

Unikátní složení

Kombinace nikotinamidu, inositolu, cholinu, histaminu a kyseliny pantotenové pomáhá snižovat ztrátu vody přes pokožku a posílit bariérový efekt kůže

Bezpečné zažívání

Obsahuje kombinaci vysoce stravitelných proteinů (L.I.P. proteiny vybrané pro svou velmi vysokou vstřebatelnost), prebiotika, řepné řízky, rýži a rybí olej, které zajišťují maximální bezpečnost trávení.

Zdravý chrup

Malá plemena psů mají zvýšené riziko výskytu zubních onemocnění v dospělosti. Velikost a struktura granulí Calm podporuje kousání a trifosforečnan pentasodný snižuje hromadění zubního plaku a tím předchází tvorbě zubního kamene.

Složení:

Rýže, dehydratované drůbeží proteiny, kukuřice, pšeničná mouka, živočišné tuky, hydrolyzované živočišné proteiny, dužina čekanky, dehydratované vepřové proteiny (L.I.P. proteiny vybrané pro svou velmi vysokou vstřebatelnost), pšeničný gluten (L.I.P. proteiny vybrané pro svou velmi vysokou vstřebatelnost)), minerální látky, sójový olej, rybí tuk, fruktooligosacharidy (FOS), hydrolyzované mléčné proteiny (Na 1 kg: hydrolyzovaný mléčný protein: 1,24 g, Tryptofan: 2,8 g), olej z brutnáku lékařského, výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

Doplňkové látky (na 1 kg)

Nutriční doplňkové látky:

Vitamín A: 25 000 IU, Vitamín D3: 800 IU, E1 (železo): 41 mg, E2 (jód): 2,8 mg, E4 (měď): 11 mg, E5 (mangan): 54 mg, E6 (zinek): 204 mg, E8 (selen): 0,1 mg, Tryptofan: 2,5 g. Technologické doplňkové látky: Trifosforečnan pentasodný: 3,5 g. Konzervační látky – Antioxidanty.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
ROYAL CANIN Dog Calm canine
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Stres
Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivé na stres
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Metabolická energie (%):
3965
Fosfor (%):
0.68
Tuky (%):
16
Vápník (%):
0.93
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.