Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Cat Skin & Coat losos mokré krmivo pro kočky s citlivou kůží 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
56487
355 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
1.2 kg
65 Kč

355.00 Kč

Zákaznické body: 89 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo bylo vyvinuto pro kočky s citlivou pokožkou a sklonem k alergickým reakcím

12 x Royal Canin Salmon vlhké krmivo pro kočky 1,02 kg - podporuje přirozenou kožní bariéru a zdraví pokožky. Toto jedinečné složení obsahuje jedinečné živiny, jako je EPA a DHA, které pomáhají udržovat zdravou kůži a lesklou srst u koček s citlivou kůží. Antioxidační komplex v krmivu navíc pomáhá neutralizovat volné radikály, což přispívá k celkovému zdraví vaší kočky. Krmivo Royal Canin Salmon pro kočky bylo vyvinuto speciálně pro kočky s citlivou pokožkou a sklonem k alergickým reakcím. Složení bylo optimalizováno tak, aby podporovalo přirozenou kožní bariéru a zdraví pokožky vaší kočky. Díky správně zvoleným živinám krmivo pomáhá udržovat kůži v dobré kondici a srst lesklou a zdravou. Krmivo Royal Canin Salmon pro kočky obsahuje: maso a výrobky živočišného původu (včetně lososového masa 4 %), obiloviny, rýže, oleje a tuky, minerální látky a různé rostlinné látky. Všechny ingredience jsou pečlivě vybírány tak, aby poskytovaly optimální úroveň živin pro vaši kočku.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu, ryby a výrobky z ryb, obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, kvasnice, cukry. Přídatné látky (na 1 kg potraviny): Dietní přídatné látky: vitamín D3: 275 UI, E1 (Železo): 10 mg, E5 (Mangan): 3,1 mg, E6 (Zinek): 31 mg,

Doplňkové látky: Trifosfát pentasodný: 1 g

Analytické složky: hrubý protein: 10 % - hrubé oleje a tuky: 4 % - hrubý popel: 1,5 % - hrubá vláknina: 1,5 % - Vlhkost: 79 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Produktová řada:
ROYAL CANIN Cat Skin & Coat mokra karma dla dorosłych kotów o wrażliwej skórze
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Péče o kůži a srst
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
830
Fosfor (%):
0.21
Tuky (%):
4
Vápník (%):
0.24
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.