Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Cat Renal Select veterinární granule pro kočky 400 g

Značka: ROYAL CANIN
60439
189 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 47 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro zdraví

Royal Canin VD Feline Renal Select je kompletní dietní krmivo speciálně navržené pro dospělé kočky trpící chronickým selháním ledvin. Jeho složení bylo vyvinuto pro podporu funkce ledvin a zmírnění příznaků chronického onemocnění ledvin (CKD).

Důležitým prvkem tohoto krmiva je snížený obsah fosforu, přídavek mastných kyselin EPA a DHA a komplexu antioxidantů. Tyto složky pomáhají podporovat funkci ledvin a poskytují optimální podporu při chronickém selhání ledvin.

Zhoršená funkce ledvin může vést k urémii. To je důvod, proč Royal Canin VD Feline Renal Select obsahuje správné množství vysoce kvalitních bílkovin, které pomáhají snižovat zátěž ledvin a udržovat zdraví koček se selháním ledvin.

Vysoká koncentrace energie ve stravě pomáhá omezit úbytek hmotnosti u koček s chronickým selháním ledvin, což je důležité pro udržení jejich dobrého zdraví.

Krmivo je také navrženo tak, aby stimulovalo chuť k jídlu kočky. Díky své vynikající chutnosti a jedinečným granulím s dvojitou texturou poskytuje vaší kočce příjemný zážitek z jídla a usnadňuje jí jídlo.

Složení:

živočišné tuky, rýže, dušená pšeničná mouka, sušený vepřový protein*, pšeničná mouka, rostlinná vláknina, kukuřičný lepek, pšeničný lepek*, proteinový hydrolyzát živočišného původu, sušené ryby, minerální látky, dužina z čekanky, rybí tuk, sójový olej, fruktooligosacharidy, slupky a semena psyllia, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
ROYAL CANIN Cat Renal Select
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
24.5
Druh bílkovin:
Vepřové maso
Fosfor (%):
0.41
Tuky (%):
21.5
Vápník (%):
0.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.