Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Cat Early Renal 1,5 kg granule pro dospělé kočky s onemocněním ledvin

Značka: ROYAL CANIN
60717
460 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 115 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Strava pro kočky na podporu funkce ledvin a boj proti prvním známkám stárnutí

Pokud má vaše kočka raná stádia chronického onemocnění ledvin (IRIS stadium 1 a rané stadium 2) nebo je starší než 7 let a vykazuje první známky stárnutí, Royal Canin Cat Early Renal může být perfektním řešením. Tato dieta díky svému mírnému složení fosforu s přídavkem EPA/DHA a antioxidačním komplexem podporuje funkci ledvin při prvních známkách selhání ledvin. Pečlivě vybrané ingredience v něm obsažené, včetně antioxidantů a výtažku z novozélandských mušlí (GLM), navíc pomáhají bojovat s prvními známkami procesu stárnutí. Early Renal dieta má také příznivý vliv na trávicí proces a střevní průchod díky receptuře s nejvyšší stravitelností a vhodnému obsahu vlákniny včetně prebiotik. Navíc jeho složení podporuje tvorbu moči, při které je zpomalena tvorba struvitových i oxalátových kamenů. Je však třeba mít na paměti, že časná renální dieta se nedoporučuje během těhotenství, kojení a růstu.

Složení:

kukuřice, pšeničný lepek* *, kukuřičná mouka, pšenice, kukuřičný lepek, živočišné tuky, dehydrovaná drůbeží bílkovina, rostlinná vláknina, rýže, hydrolyzované živočišné bílkoviny, dužina z čekanky, minerální látky, rybí tuk, sójový olej, sušená rajčatová dužina (zdroj lykopenu), slupky a semena psyllium, fruktooligosacharidy (0,5 %), mušle novozélandské v prášku (GLM 0,3 %), kvasnicový extrakt (zdroj mannooligosacharidů) (0,2 %), brutnákový olej, glukosamin získaný fermentací, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj lutein), hydrolyzát chrupavky (zdroj chondroitinu ). Zdroje bílkovin: pšeničný lepek**, kukuřičný lepek, sušený drůbeží protein, hydrolyzovaný živočišný protein. **LIP: protein vybraný pro svou velmi vysokou stravitelnost. DOPLŇKOVÉ LÁTKY (na 1 kg krmiva)*** Nutriční doplňkové látky: Vitamín A: 21500UI, Vitamín D3: 800UI, Železo (3b103): 42 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,2 mg, Měď (3b405, 3b3mg6, 1): 1 Mangan (3b502, 3b504): 55 mg, Zinek (3b603, 3b605, 3b606): 144 mg, Selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,07 mg - Konzervační látky - Antioxidanty. ***Uvedené hodnoty se vztahují k množstvím přidaným do receptury, nikoli k přirozeně se vyskytujícím v použitých surovinách.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Produktová řada:
ROYAL CANIN Cat Early Renal
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
28
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
15
Vápník (%):
0.74
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.