Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Cardiac Canine 410 g vlhké krmivo pro dospělé psy se srdečním selháním

Značka: ROYAL CANIN
14000
94 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.41 kg
95 Kč

94.00 Kč

Zákaznické body: 24 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN CARDIAC 410G CAN - vlhké krmivo pro psy se srdečními chorobami

ROYAL CANIN Cardiac je veterinární krmivo pro psy se srdečním selháním, určené pro všechna plemena. Je indikován pro psy s hypertenzí, městnavým srdečním selháním a srdečním onemocněním ve všech fázích onemocnění. Veterinární krmivo je dostupné v konzervách 410 g. Hlavní výhodou veterinárního krmiva ROYAL CANIN Cardiac jsou živiny, které příznivě působí na srdeční sval psa. Hladina draslíku, hořčíku a sodíku je navíc přizpůsobena potřebám psů s chronickým srdečním selháním, což má pozitivní vliv na fungování celého organismu psa. Snížená hladina sodíku ve stravě navíc snižuje množství vody a sodíku zadržovaného v těle, což je pozorováno u psů se srdečním onemocněním. Takové výrazné snížení hladiny tohoto prvku také usnadňuje lékařům doplnění v případě potřeby.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu, obiloviny, oleje a tuky, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky, zelenina. DOPLŇKOVÉ LÁTKY (na 1 kg): Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 225 UI, E1 (Železo): 12 mg, E2 (Jód): 0,5 mg, E4 (Měď): 3,5 mg, E5 (Mangan): 3,7 mg, E6 ( Zinek): 37 mg - Technologické přísady: Kasiová guma: 3,3 g. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein: 8,1 % - Hrubé oleje a tuky: 7,1 % - Hrubý popel: 1, 3 % - Hrubá vláknina: 1 % - Vlhkost: 73,5 % - Sodík: 0,05 % - Hořčík: 0,04 % - Draslík: 0,23 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.41
Produktová řada:
Royal Canin Dog Cardiac mokré
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Ascites
  • Edém
  • Hypertenze
  • Nemoci/insuficience kardiální
Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost srdce
Věk mazlíčka od:
12

Složení

Bílkoviny (%):
8.1
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
1202
Fosfor (%):
0.19
Tuky (%):
7.1
Vápník (%):
0.24
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.