Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Analergenní kočka granule pro kočky s potravinovými alergiemi 4 kg

Značka: ROYAL CANIN
68919
1533 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
4 kg
Doprava zdarma

1533.00 Kč

Zákaznické body: 383 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN Analergenní krmivo pro kočky - veterinární dieta pro dospělé kočky s potravinovými alergiemi

ROYAL CANIN Analergenní krmivo pro kočky 4 kg - veterinární dieta pro dospělé kočky s potravinovými alergiemi projevujícími se kožními problémy a/nebo gastrointestinální. Toto eliminační krmivo je určeno pro kočky, u kterých příznaky potravinové alergie přetrvávají i na dietě s hydrolyzovanými bílkovinami. Přípravek obsahuje nízkomolekulární oligopeptidy, které snižují riziko alergické reakce (12 %). Hydrolyzovaný protein z peří, který je jedinečným zdrojem bílkovin, obsahuje pouze volné aminokyseliny (88 %), což snižuje riziko alergické reakce. Toto krmivo také obsahuje čištěný škrob místo celých zrn a speciálně upravená dochucovadla pro minimalizaci rizika alergií. V boji s volnými radikály navíc pomáhá patentovaný komplex složek posilujících kožní bariéru a speciální formule antioxidantů. Součástí produktu jsou také doplňky stravy jako vitamíny A a D3, železo, jód, měď, mangan, zinek a selen, které podporují zdraví a pohodu koček.

Složení:

kukuřičný škrob, (zdroj L-aminokyselin a oligopeptidů), kokosový olej, sójový olej, rostlinná vláknina, minerální látky, živočišné tuky, rybí oleje, čekanka, fruktooligosacharidy, maltodextrin, mono- a diglyceridové kyseliny esterifikované kyselinou citrónovou, dextróza, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

Doplňkové látky (na kg) * Doplňky stravy: vitamín A 26 000 IU, vitamín D3: 800 IU, Železo: 40 mg, Jód 3,6 mg, Měď 15 mg, Mangan 52 mg, Zinek 190 mg, Selen: 0,3 mg, - Technologické doplňky: Klinoptilolit sedimentárního původu: 10 g – Konzervační látky – Antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
Royal Canin Anallergenic Feline
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.