Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Adult Small Dog 2 kg granule pro dospělé psy malých plemen

Značka: ROYAL CANIN
45827
340 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 85 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Efekt mechanického otěru suchých granulí o povrch zubů je zesílen přídavkem fosfátu sodného. Tato účinná látka váže vápník, čímž omezuje jeho koncentraci ve slinách v ústní dutině a nepřímo tak působí proti tvorbě a usazování zubního kamene.

Kombinace vysoce stravitelných proteinů (L.I.P.), dužiny cukrové řepy, rýže a rybího oleje zajišťuje zdravé zažívání a maximální stravitelnost krmiva.

Synergistické působení patentované směsi 4 vitamínů (kyseliny pantotenové, inositolu, niacinu a cholinu) a jedné aminokyseliny (histidin) k posílení efektivity kožní bariéry a k omezení iritace podporou syntézy ceramidů a potlačením transepidermálních ztrát vody.

Patentovaná směs synergistických antioxidantů s vysokým obsahem vitamínu E a C, taurinu a luteinu pomáhá zmírňovat poškození buněk způsobené oxidací a aktivitou volných radikálů.

Další informace:

Malá plemena jsou obzvláště náchylná na struvitovou a kalcium oxalátovou urolitiázu. Tato predispozice může souviset s : * menším objemem moči * méně pravidelným močením * vysokou koncentrací minerálů v moči Logo S/O Index zaručuje, že dané krmivo zajišťuje takové složení moči, které brání tvorbě močových kamenů.

Složení:

Dehydratované drůbeží maso, kukuřice, rýže, pšeničná mouka, živočišný tuk, dehydratovaný vepřový protein, hydrolyzované živočišné proteiny, minerály, dužina z čekanky obecné, pšeničný lepek, rybí tuk, sojový olej, fruktooligosacharidy (FOS), DL-methionin, polyfosfát sodný, extrakt z měsíčku (zdroj luteinu).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
ROYAL CANIN VCN adult small dog
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
10. měsíce
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.