Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Singlefleisch Lamb Puremo monoproteinová konzerva pro psy 400 g s jehněčím masem

Značka: RINTI
67784
58 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.4 kg
95 Kč

58.00 Kč

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro citlivé psy

Rinti Singlefleisch je odpovědí na potřeby vašeho mazlíčka. Pokud je váš pes labužník, je toto krmivo vyrobeno speciálně pro něj. Jedinečné složení masa a drobů z jednoho živočišného druhu poskytuje vyvážený, proteinový výkon bez funkčnosti a obilovin. Díky tomu svému příteli zajistíte nejen jedinečnou chuť, ale také minimalizujete riziko alergií a krmivové intolerance. Každá odrůda Singlefleisch je pouze jeden živočišný druh, což znamená pestrou osobnost ve všech odrůdách. Je to volba pro choulostivé a doporučené psy.

Složení:

65 % jehněčí (bachor, plíce, játra), pitná voda, minerální látky, lněný olej, Ru¨benfaser. Vitamín D3: 300 IU, Vitamín E (jako all-rac-alfa-tokoferylacetát): 40 mg, Zinek (jako oxid zinečnatý): 30 mg, Jód (jako jodičnan vápenatý (bezvodý)): 0,25 mg, Mangan (jako síran manganatý) (II), monohydrát): 2 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Singlefleisch Lamb Pure
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.