Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI MAX-I-MUM Senior s kuřecím masem pro starší psy 12 kg

Značka: RINTI
67864
1075 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 269 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro psy seniory

RINTI MAX-I-MUM Senior Chicken s kuřecím masem je kompletní krmivo pro seniory od 8 let. Obsahuje až 65 % čerstvého masa a čerstvých drobů, což tvoří přes 90 % použitých masných materiálů. Díky tomu má jídlo přirozenou chuť masa a zároveň je lehce stravitelné a pomáhá při trávení. Obsahuje snížený obsah tuku a bílkovin a zvýšené množství vitamínu E, který zajišťuje šetrné trávení až do vysokého věku. RINTI MAX-I-MUM Senior kuře s kuřetem je bez obilovin, což znamená, že neobsahuje obilniny, ale naopak obsahuje 30 % zeleniny, což zajišťuje dostatečné množství živin. Krmivo je také bohaté na vitamíny A, D3 a E, měď, zinek, jód a selen.

Složení:

Čerstvá drůbež (min. 65 %), brambory (sušené), hydrolyzované maso (3 %), drůbeží moučka (2 %), hrášek (sušený), rybí tuk, pivovarské kvasnice (sušené), mrkev (sušená), slupky psyllia. Doplňkové látky Vitamín A: 15 000 IE, Vitamín D3: 1 200 IE, Vitamín E (jako all-rac-alfa-tokoferylacetát): 400 mg, Měď (jako pentahydrát síranu měďnatého II): 10 mg, Zinek (jako oxid zinečnatý): 90 mg, Zinek ( jako chelát aminokyseliny zinku, hydrát): 45 mg, jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý): 2 mg, selen (jako seleničitan sodný): 0,2 mg. Technologické přísady: antioxidant. Výživové údaje Hrubý protein 20,5 % Obsah tuku 13,5 %. Hrubá vláknina 2 Hrubý popel 7,6 Vlhkost 8 Kalorií/100 g: 374 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
RINTI MAX-I-MUM Senior Chicken z kurczakiem dla starszych psów
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
20.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
13.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.