Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI MAX-I-MUM Mini s kuřecím masem pro malé psy 4 kg

Značka: RINTI
67874
474 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
4 kg
65 Kč

474.00 Kč

Zákaznické body: 119 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro psy malých plemen

RINTI Max-i-mum - vyvážené suché krmivo pro psy s 65 % čerstvého masa a čerstvých drobů. Je to víc než jen krmivo pro psy – je to jedinečná směs, která zohledňuje přirozené potřeby vašeho psa jako masožravce. Díky tomu, že krmivo obsahuje přes 90 % masových složek, je zachována přirozená chuť a nutriční hodnota masa, což má pozitivní vliv na zažívání a kondici psa. Vysoká hladina tuku v krmivu zajišťuje správný poměr bílkovin a tuku, což urychluje trávení a zklidňuje trávicí trakt. RINTI Max-i-mum neobsahuje obilniny, což je velmi důležité pro psy s citlivým trávicím systémem. Místo toho krmivo obsahuje 30 % zeleniny, která doplňuje stravu vašeho psa o cenné vitamíny a minerály. Malé granule jsou ideální pro malé psy o hmotnosti od 2 do 10 kg a 1 kg balení zajistí, že váš pes bude mít plnohodnotnou stravu po dlouhou dobu. RINTI Max-i-mum je krmivo, které bylo vytvořeno pro psy, kteří potřebují stravu složenou především z masa. S tímto krmivem váš pes dostane vše, co potřebuje, aby byl zdravý a šťastný.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu (65 %, z toho 35 % kuřecí maso), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, zelenina (30 %), oleje a tuky, minerální látky, kvasnice.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
RINTI MAX-I-MUM Mini Adult Chicken z kurczakiem dla psów ras małych
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.