Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Kennerfleisch telecí maso 400 g

Značka: RINTI
58568
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo bohaté na přírodní složky

Rinti Kennerfleisch je vlhké krmivo pro psy, které se vyznačuje vysokým obsahem přírodních kousků masa a drobů. Každá konzerva obsahuje až 70 % masa a drobů, což z krmiva dělá kompletní krmivo pro dospělé psy. Krmivo neobsahuje obiloviny, sacharidy, sóju, barviva ani konzervační látky, proto je vhodné pro psy s potravinovou intolerancí. Přídavek vlákniny z červené řepy pomáhá regulovat trávení a Omega-3 polynenasycené mastné kyseliny obsažené v krmivu podporují imunitní systém psa. Rinti Kennerfleisch s telecím masem je chutná nabídka pro psy, kteří mají rádi telecí maso. Složení krmiva je založeno na 70 % masa a živočišných produktů, včetně svaloviny, plic, vemen, kůže, jater a jitrnic. Kromě toho složení potravy zahrnuje minerální látky, lněný olej a řepnou vlákninu. Krmivo je dostupné v balení po 400g a jeho analytické složky jsou: hrubý protein 11%, hrubý tuk 8%, hrubá vláknina 0,6%, hrubý popel 2,5%, vlhkost 77%, vápník 0,3%, fosfor 0,25%. Rinti Kennerfleisch s telecím masem je kompletní mokré krmivo pro dospělé psy, které neobsahuje obiloviny, sacharidy, sóju, barviva ani konzervační látky. Bohaté na přírodní kousky masa, podporuje trávení a imunitní systém psa.

Složení:

70 % masa a vedlejších produktů živočišného původu (telecí maso (25 %), plíce, svalovina, vemeno, kůže, játra, dršťky), minerální látky, lněný olej (0,2 %), řepná vláknina ( 0,2 %) Analytické složky: hrubý protein 11 %, hrubý tuk 8 %, hrubá vláknina 0,6 %, hrubý popel 2,5 %, vlhkost 77 %, vápník 0,3 %, fosfor 0,25 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Veal
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
telecí
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.