Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Kennerfleisch konzerva srnčí jelen 800 g

Značka: RINTI
67839
75 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Váš pes bude milovat tuto lahodnou chuť!

Dejte svému psovi to nejlepší! Mokré krmivo pro psy Rinti KennerFleisch s jelenem je perfektní volbou pro vašeho čtyřnohého přítele. Obsahuje pouze vysoce kvalitní suroviny, včetně pravých jelení řízků, bez tvarovaného masa, zvýrazňovačů chuti, masové moučky a cereálií, sóji a barviv. Mokré krmivo je kompletní a vyvážené krmivo, které vašemu psovi dodá všechny potřebné živiny. Když si koupíte Rinti KennerFleisch s jelenem, můžete si být jisti, že svému psovi poskytujete jen to nejlepší. Nemusíte se bát umělých přísad nebo chemikálií, protože potraviny Rinti tyto škodlivé látky neobsahují. Díky tomu si váš pes může pochutnat na zdravém a chutném krmivu, které mu dodá energii a vitalitu.

Složení:

plíce, svalovina, ledviny, játra, vemeno, jelen (5 %), kůra, bachor, minerální látky, lněný olej (0,2 %), řepná vláknina (0 . 2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Venison
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.