Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Canine Intestinal chicken konzerva pro psy s kuřecím masem 400 g

Značka: RINTI
70945
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné krmivo pro vašeho mazlíčka!

RINTI CANINE INTESTIAL je kompletní krmivo pro psy, kteří bojují s gastrointestinálními problémy, včetně pankreatické insuficience. Základem léčby těchto nemocí je zdravá a dobře stravitelná strava, proto potravina obsahuje plnohodnotné živiny, které pomáhají regulovat trávicí procesy a zmírňují příznaky onemocnění trávicího traktu. Toto krmivo má nízký obsah tuku, což je důležité zejména pro psy s trávicími problémy. Obsahuje také zvýšené množství sodíku a draslíku, což pomáhá udržovat správnou hladinu elektrolytů v těle psa. Krmivo díky lehce stravitelným složkám minimalizuje riziko alergických reakcí a potravinových intolerancí, což z něj činí ideální volbu pro psy s citlivým trávicím systémem. Krmivo RINTI CANINE INTESTIAL je nejen účinným způsobem, jak zlepšit trávení, ale také chutnou a plnohodnotnou stravou pro vašeho mazlíčka.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (včetně 14% kuřecího masa), rýže, kukuřice, vejce a vaječné výrobky, mléko a mléčné výrobky, minerální látky, oleje a tuky, rostlinné vedlejší produkty, pivovarské kvasnice.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
6.5
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.15
Tuky (%):
4
Vápník (%):
0.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.