Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Canine Diabetes kuře 400 g konzerva pro psy

Značka: RINTI
70950
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Podpora pro psy s cukrovkou a nadváhou.

Vyvážená receptura RINTI Canine Diabetes je řešením pro psy s cukrovkou a nadváhou. Toto dietní vlhké krmivo, které pomáhá regulovat hladinu glukózy, má nízký obsah cukrů a sacharidů. Jeho nízká energetická hodnota navíc podporuje boj s obezitou. Lněný olej poskytuje esenciální mastné kyseliny, které zajišťují zdravou kůži a srst. Hlavní vlastnosti: Pro diabetické psy a psy s nadváhou, nízký obsah cukrů a sacharidů. Podporuje regulaci glukózy a redukci hmotnosti. Obsahuje cenné vitamíny a minerály. Pomozte svému diabetickému psovi dosáhnout zdravější hmotnosti a cítit se lépe s RINTI Canine Diabetes.

Složení:

Maso a výrobky živočišného původu (nejméně 50 %, včetně 5 % kuřecího masa) Obiloviny (rýže 4 %) Oleje a tuky (lněný olej 0,2 %) Analytické složky:: Hrubý protein 6,5 % Hrubé oleje a tuky 2,0 % Hrubá vláknina 0,5 % Hrubý popel 1, 5 % Vlhkost 81,0 % Výživové přísady na kg: Vitamín D3 200 IU Vitamín E 20 mg Měď (jako síran měďnatý) 1 mg Jód (jako jodid vápenatý, bezvodý) 0,75 mg Mangan (jako síran manganatý))) 3 mg Zinek (jako monohydrát síranu zinečnatého) 15 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
6
Druh bílkovin:
Maso
Metabolická energie (%):
790
Fosfor (%):
0.14
Tuky (%):
2
Vápník (%):
0.17
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.