Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Pess-Per obojek proti klíšťatům a blechám pro psy bez zápachu 75 cm

Značka: PESS
64496
47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PESS insekticidní obojek pro psy, 75 cm

Boj proti blechám, klíšťatům a všenkám na kůži a srsti psů nebyl nikdy tak snadný! PESS - Insekticidní obojek pro psy 75cm je ideálním produktem pro každého, kdo chce svému psovi poskytnout pohodlí a bezpečí. Díky obsahu biologicky aktivních látek obojek účinně bojuje proti hmyzu na kůži a srsti psa. Navíc je odolný proti vlhkosti, což znamená, že ani v deštivých dnech neztrácí na účinnosti. Insekticidní účinek trvá 4-6 měsíců od data vybalení, což znamená, že váš pes bude chráněn po dlouhou dobu. Obojek má délku 75 cm, díky čemuž je vhodný pro psy různých plemen a velikostí. Je však třeba pamatovat na to, že by se nemělo nosit mladým zvířatům do 3 měsíců věku, kojícím fenám a kočkám. Způsob použití: obojek rozložte, nasaďte psovi kolem krku a zapněte tak, aby se přizpůsobil jeho velikosti. Doporučuje se ponechat prostor široký na dva prsty. Odřízněte nepotřebný konec. U mladých zvířat je třeba počítat s kontinuálním růstem a pravidelně zvyšovat obvod obojku.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Permetrin
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.