Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Pess-Per obojek proti klíšťatům a blechám pro psy vonný 75 cm

Značka: PESS
64500
47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Insekticidní obojek PESS PESS-PER pro psy s vůní esenciálních olejů 75 cm

Chraňte svého psa před nebezpečným hmyzem, jako jsou blechy a klíšťata, pomocí insekticidního obojku PESS-PER. Tento obojek obsahuje biologicky aktivní látku - permethrin, která účinně bojuje proti hmyzu, ale je bezpečná pro vašeho psa. Obojek je dlouhý 75 cm a má vonnou verzi s esenciálními oleji. Je ideálním řešením pro majitele psů malých a středních plemen, zejména pak krátkosrstých. Insekticidní obojek PESS-PER působí až 4 měsíce a je odolný vůči vlhkosti. Nemusíte se bát, že namočení sníží jeho účinnost. Je však třeba pamatovat na to, že obojek nebude bojovat s blechami na zvířeti, pokud současně nedezinfikujeme podestýlku, pelíšky, koše a další místa, kde se zvíře zdržuje. Pozornost! Nenasazujte obojek mladým zvířatům do 3 měsíců věku, kojícím fenám a kočkám. Obojek by měl být uložen mimo dosah dětí, mimo potraviny.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Permetrin
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.