Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Bio ochranný šampon s neemovým olejem pro psy 200 ml

Značka: PESS
64515
58 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PESS Bio Ochranný šampon s neemovým olejem pro psy 200 ml

Speciálně složený šampon pro psy, který přirozeně chrání zvířata proti hmyzu, jako jsou komáři, klíšťata a blechy. Šampon obsahuje neemový olej, který má insekticidní vlastnosti a zároveň zklidňuje pokožku psa, zmírňuje podráždění a svědění. PESS Bio šampon se doporučuje zejména pro psy, kteří mají problémy s podrážděním, lupy a záněty kůže. Kromě ochranného účinku má šampon také mycí a pečující vlastnosti. Složení šamponu je založeno na účinných látkách rostlinného původu, díky čemuž je použití bezpečné. Přípravek lze použít u zvířat od 3 měsíců věku, včetně starších, březích a kojících psů, a také u zvířat, která jsou v kontaktu s dětmi. Šampon je určen k vnějšímu použití na kůži a srst psa. Jak používat: navlhčete srst psa vlažnou vodou, poté naneste malé množství šamponu do dlaně a vmasírujte do srsti, začněte od hřbetu, poté na břiše, tlapkách a ocasu. Šampon nechte na srsti asi 30 sekund, poté důkladně opláchněte vlažnou vodou.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Bylinné oleje
Objem (ml):
200
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.