Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Bio ochranný šampon s geraniovým olejem pro psy 200 ml

Značka: PESS
64518
62 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PESS Bio ochranný šampon s geraniovým olejem pro psy

Bio šampon s přírodním pelargónovým olejem pro psy je přípravek, který účinně odpuzuje blechy, klíšťata a komáry. Šampon je obohacen o geraniový olej, který nejen odpuzuje hmyz, ale také pečuje o srst, dodává jí zdravý vzhled a má antiseptické vlastnosti. Vůně pelargónie odpuzuje nejen hmyz, ale i vši. Velkou výhodou šamponu je skutečnost, že jej lze použít u mladých zvířat nad 3 měsíce věku, březích a kojících fen, starších psů a těch, kteří jsou v kontaktu s malými dětmi. Šampon má kapacitu 200 ml a byl speciálně navržen pro psy. Kromě repelentního účinku má také pečující účinek, díky kterému je srst psa jemná a lesklá. Jak používat: Šampon rovnoměrně naneste na mokré vlasy, důkladně rozetřete, nechte na vlasech působit 30 sekund a poté důkladně opláchněte. Dávejte pozor, aby se přípravek nedostal do očí a tlamy vašeho psa a po umytí srst důkladně opláchněte vodou. Přípravek je bezpečný pro psy, je však třeba pamatovat na to, že by se neměl používat na poraněnou, podrážděnou kůži a v případě alergie na některou ze složek.

0

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Bylinné oleje
Objem (ml):
200
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.