Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Bio ochranný přípravek s geraniovým olejem 250 ml

Značka: PESS
64521
60 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sprej proti klíšťatům a blechám pro psy a kočky s přírodním geraniovým olejem

Hledáte účinný a bezpečný způsob, jak ochránit svého psa nebo kočku proti hmyzu? Biopřípravek pečující a ochranný sprej proti klíšťatům a blechám pro psy a kočky s přírodním geraniovým olejem je pro vás dokonalým řešením! Přírodní pelargónový olej (Geranium, Pelargonium) obsažený v produktu se vyznačuje antiseptickými a pečujícími vlastnostmi. Srst vašeho mazlíčka zůstane lesklá a svěží a příjemná vůně oleje odpuzuje blechy, klíšťata, komáry a vši. Přípravek je velmi dobrým doplňkem standardní profylaxe chránící zvíře proti hmyzu. Sprej lze použít u psů a koček, starších zvířat, zotavujících se, březích, kojících a těch, která mají přímý kontakt s malými dětmi. Vyvarujte se však použití na podrážděnou, poraněnou pokožku, s mokvajícími ranami a u zvířat alergických na složky spreje. Vlastnosti produktu: - pro psy a kočky - dodatečná ochrana proti: blechám, klíšťatům, vším a komárům - objem: 250 ml - pro vnější použití, přípravek je určen pouze pro zvířata Způsob použití: Přípravek rovnoměrně rozetřete na srst, zač. ze zátylku. Vyhněte se kontaktu s očima, ušima a nosem. Používejte ad hoc.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Bylinné oleje
Objem (ml):
250
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PESS

Určení

Použití:
Blechy, klíšťata
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.