Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS BIO Spot-on kapky na klíšťata a blechy pro malé psy a kočky 4x1 g s neemovým olejem

Značka: PESS
64531
97 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 24 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PESS BIO Spot On kapky s neemovým olejem 4x1g pro malé psy a kočky do 10 kg

Tekutý pečující a ochranný přípravek ve formě kapek (spot-on) pro psy a kočky. Produkt obsahuje neemový olej a olej z hroznových jader, které mají vynikající hydratační, regenerační a elastické vlastnosti pro epidermis a srst. Neemový olej má také antiseptický účinek a zabraňuje sekundární infekci patogenními bakteriemi. Olej z hroznových jader má naopak zklidňující a zklidňující vlastnosti, posiluje přirozenou ochrannou bariéru pokožky a zlepšuje její hydrataci. Složení oleje vytváří na povrchu kůže a srsti jakousi ochrannou vrstvu, která omezuje pohyblivost hmyzu, způsobuje jeho mechanické zneschopnění a navíc jeho hořká chuť odrazuje hmyz od krmení, což vede k jeho vyhladovění. a smrt. Přípravek má široké spektrum účinnosti, je účinný proti dospělému hmyzu, jeho vajíčkům a larvám. Proti jeho účinkům není imunní ani hmyz. Přípravek je šetrný a bezpečný pro zvířata. Lze jej použít jako přirozenou ochranu pro psy a kočky od 1 měsíce věku, starší nebo zotavující se zvířata, březí a kojící zvířata a zvířata v těsném kontaktu s dětmi. Ošetřující přípravek pro zvířata k vnějšímu použití na kůži podle určení. Ochranný účinek přípravku se dostavuje 24-48 hodin po aplikaci. Pro zachování ochrany aplikujte znovu každých 7-14 dní. Je však třeba mít na paměti, že účinek závisí na počasí a podmínkách prostředí a mytí zvířete účinek přípravku ruší. Proto je třeba aplikaci opakovat.

0

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Bylinné oleje
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
PESS

Určení

Použití:
Blechy, klíšťata
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.