Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Markies křupavé psí sušenky 12x 500 g

Značka: PEDIGREE
57391
825 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 206 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Perfektní svačina pro vašeho mazlíčka

Psí sušenky plněné masem Pedigree Markies jsou perfektní svačina pro vašeho mazlíčka. Jemné dřeňové trubičky s masovou náplní je chuť, kterou si váš pes zamiluje od prvního kousnutí. Sušenky Markies obsahují vápník, který pomáhá udržovat zdravé zuby a kosti, přídavek minerálů a vitamínů podporuje přirozenou imunitu psa. Svačina byla vyvinuta ve spolupráci s veterináři a nutričními specialisty z WALTHAM™ Animal Nutrition Center, aby zajistila optimální nutriční hodnoty pro vašeho mazlíčka. Sušenky neobsahují umělá barviva ani příchutě. Díky tomu si můžete být jisti, že svačina je pro vašeho mazlíčka přirozená a bezpečná. Pedigree Markies je pochoutka, která vám umožní potěšit vašeho mazlíčka a pečovat o jeho zdraví. Díky unikátní receptuře a pečlivě vybraným surovinám si můžete být jisti, že svačina vašemu psovi bude chutnat a je také cenným doplňkem jeho jídelníčku.

Složení:

obiloviny, maso a výrobky živočišného původu (včetně kostní dřeně 10 %), cukry, oleje a tuky, minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Produktová řada:
Pedigree Markies
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
14.3
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
3610
Tuky (%):
13
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.