Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Adult různé příchutě s mrkví 52x 100 g kapsičky s hovězím a jehněčím masem, s krůtím masem

Značka: PEDIGREE
57689
691 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
5.2 kg
65 Kč

691.00 Kč

Zákaznické body: 173 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné mokré krmivo pro psy

PEDIGREE Adult je vysoce kvalitní mokré krmivo pro dospělé psy, které bylo vyvinuto pro podporu jejich zdraví a vitality. Toto krmivo obsahuje vápník pro podporu zdraví kostí, zinek a slunečnicový olej pro udržení zdravé kůže a srsti, přírodní vlákninu pro podporu trávení a vitamín E a minerály pro podporu přirozené obranyschopnosti vašeho psa. PEDIGREE® Vital Protection neobsahuje umělá barviva, konzervační látky a příchutě, takže si můžete být jisti, že svému psovi dopřáváte zdravé a přirozené krmivo. Toto krmivo, vyvinuté odborníky na výživu a veterináři ve WALTHAM Animal Nutrition Center, představuje kompletní a vyváženou stravu, která vašemu psovi dodá všechny potřebné živiny. Když svému psovi dopřejete výběr příchutí s mrkví PEDIGREE Adult, můžete si být jisti, že mu poskytujete to nejlepší krmivo, které mu pomůže zůstat zdravý a vitální. Toto krmivo je perfektní volbou pro dospělé psy, kteří vyžadují kompletní výživu.

Složení:

S hovězím a jehněčím: maso a vedlejší produkty živočišného původu (39 %, včetně 4 % hovězího, 4 % jehněčího), obiloviny, rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky, oleje a tuky (včetně 0,5 % slunečnicového oleje ), vedlejší výrobky rostlinného původu (včetně 0,5 % řepné dužiny). S krůtou a mrkví: maso a výrobky živočišného původu (39 %, z toho 4 % krůta), zelenina (včetně 4 % mrkve), obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu (včetně 0,5 % řepných řízků), oleje a tuky (včetně 0,5 % slunečnicového oleje).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5.2
Produktová řada:
PEDIGREE Adult Kapsička v omáčce s hovězím a jehněčím masem, s krůtím masem a mrkví
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.