Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Adult kapsičky 80x100g Mix příchutí v omáčce ( Kuřecí, hovězí, jehněčí, krůtí se zeleninou )

Značka: PEDIGREE
20007357
701 
Doporučená cena: 708 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 175 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Lahodná a vyvážená masová směs od společnosti Pedigree

Mokré krmivo pro psy PEDIGREE® Vital Protection se skládá ze sáčků s lahodnými masovými kousky. Jsou k dispozici ve čtyřech příchutích: kuřecí se zeleninou, hovězí se zeleninou, krůtí s mrkví a hovězí s jehněčím. Jedná se o kompletní a vyváženou stravu pro dospělé domácí mazlíčky. Složení tohoto krmiva pro psy, vyvinuté odborníky na výživu a veterináři z WALTHAM™ Institute of Animal Science, je navrženo tak, aby podporovalo zdravé fungování psa ve 4 klíčových oblastech. Minerální látky a vitamíny pro psy (včetně vitamínu E) posilují imunitní systém, omega-6 mastné kyseliny a zinek pomáhají udržovat lesklou srst a zdravou kůži, vápník udržuje zdravé a silné kosti a vláknina podporuje trávicí systém.

Výhody krmiva pro psy PEDIGREE® Vital Protection:

- Silný imunitní systém díky přidanému vitamínu E a minerálům.

- Zdravou kůži a lesklou srst zajišťuje zinek a slunečnicový olej s obsahem omega-6 mastných kyselin.

- Zdravý trávicí systém - přítomnost vlákniny pomáhá udržovat zdravý žaludek a střeva.

Složení:

S kuřecím masem a zeleninou: maso a výrobky živočišného původu (39%, včetně 4% kuřecího masa), obiloviny, zelenina (včetně 0,8% sušené mrkve a hrachu, rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky, výrobky rostlinného původu (včetně 0,5% řepných řízků), oleje a tuky (včetně 0,5% slunečnicového oleje)

maso a výrobky živočišného původu (39%, včetně 4% hovězí hmoty), obiloviny, zelenina (včetně 0,8% sušeného a hrášku, což odpovídá 4% směsi mrkve, včetně 0,5% řepných řízků) a tuky oleje (včetně 0,5% slunečnicového oleje)

S krůtím masem a mrkví: maso a výrobky živočišného původu 39%, obiloviny, zelenina (včetně 0,5% sušené mrkve, což odpovídá 4% mrkve), rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky, výrobky rostlinného původu (včetně 0,5% řepných), tuky slunečnicového oleje)

S hovězím a jehněčím masem: maso a výrobky živočišného původu (39%, včetně 4% hovězího a 4% jehněčího masa), obiloviny, 0,5% řepných řízků) , a tukové oleje (včetně 0,5% slunečnicového oleje)

Kalorická hodnota 87 kcal / 100 g

Způsob krmení: Doporučené denní množství krmiva Doporučujeme krmit psy PEDIGREE® mokrým i suchým krmivem. Pes s hmotností 5 kg potřebuje 3½ sáčku vlhkého krmiva nebo 2 sáčky vlhkého krmiva a 40 g suchého krmiva za den, Pes s hmotností 10 kg potřebuje 6 sáčků vlhkého krmiva nebo 3 sáčky vlhkého krmiva a 75 g suchého krmiva. za den, Pes s hmotností 20 kg 10½ sáčku vlhkého krmiva nebo 5 sáčků vlhkého krmiva a 125 g suchého krmiva za den. Počítejte s přechodným obdobím a upravte množství krmiva pro psa rozdělením do jídel podle potřeb zvířete. Poskytněte svému mazlíčkovi čerstvou pitnou vodu. Přípravek by měl být podáván při pokojové teplotě. Nepoužitou část chlaďte až 2 dny.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8.0
Produktová řada:
PEDIGREE Adult Mix chutí 40x100g - mokré krmivo pro psy v želé s kuřecím masem a zeleninou, s hovězím masem a zeleninou, s krůtím masem a mrkví, s hovězím a jehněčím masem
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5.5
Vápník (%):
0.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.