Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

O'CANIS pečené granule pro dospělé psy s divočákem 5 kg

Značka: O'CANIS
67730
699 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 175 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vysoká kvalita surovin

O'Canis Pečené krmivo s divočákem 5kg je ideální krmivo pro psy všech plemen. Jeho hlavní předností je vysoká kvalita surovin a nedostatek škodlivých přísad, jako jsou umělé konzervanty, barviva a příchutě. Krmivo se doporučuje zejména pro psy s potravinovou intolerancí a alergií, protože neobsahuje obiloviny a mouku, které jsou častou příčinou takových potíží. Pečené krmivo s divočákem je zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, které pocházejí z ceněného kančího masa, které je lehce stravitelné a vysoce chutné. Obsah tuku ve stravě psa je omezený, což je důležité zejména u psů se zdravotními problémy souvisejícími s nadváhou. Díky pečení jsou složky jídla stravitelnější a zachovávají si své vlastnosti. Krmivo O'Canis Roasted with Boar 5kg je také odpovědí na potřeby aktivních psů, kteří potřebují kvalitní a výživnou stravu. Toto krmivo dodává psům energii a živiny, které potřebují pro optimální vývoj, zdraví, vitalitu a vitalitu. Průměr kotoučů s jídlem je asi 1,5-2 cm, což usnadňuje použití a je perfektní jako odměna při tréninku.

Složení:

čerstvé kančí maso 40%, sušené kančí maso 25%, batáty 12%, červená řepa 6%, řepkový olej 3%, hrachová vláknina 2 %, petržel 2 %, jablko 2 %, dýně 2 %, rozmarýn 2 %, fenykl 2 %, semínko ostropestřce 1 %, juka schidigera 1 %. Může obsahovat stopy cizí DNA kvůli výrobní objednávce.

Analytické složky: Hrubý protein (31,0 %), Hrubý tuk (13,6 %), Hrubý popel (6,0 %), Hrubá vláknina (4,2 %), Vápník (1,4 %), Fosfor (1,1 %) %), sodík (0,34 %).

Energetická hodnota: poskytuje 2139 kJ (511 kcal) energie na 100 g výrobku.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Intenzivní fyzická aktivita

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Divoké prase
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
11.6
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.