Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

O'CANIS Catella granule pro psy s pečeným krocanem a batáty 5 kg

Značka: O'CANIS
66743
699 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 175 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prémiové suché krmivo pro dospělé psy všech plemen

O'Canis pečené krůtí maso, batáty 5kg - vysoce kvalitní kompletní suché krmivo pro dospělé psy všech plemen. Bez umělých přísad, tuků, bez lepku a bez obilovin. Obsahuje krůtí maso jako zdroj bílkovin a lososa jako zdroj omega-3 mastných kyselin, které příznivě působí na srst a kůži psa. Díky přídavku sladkých brambor a červené řepy je toto krmivo ideální pro psy s potravinovou intolerancí. Suroviny jsou regionální a vysoce kvalitní. Přídavek červené řepy má pozitivní vliv na krevní oběh vašeho psa. KRMNÝ NÁVOD: Když dáváte svému pso

vi suché krmivo, nezapomeňte mu vždy zajistit přístup k čerstvé vodě. Potraviny by měly být spotřebovány před datem spotřeby (viz obal). Skladujte na suchém a chladném místě. Rasa: Střední až velká plemena.

Životní fáze: 1–8 let

Složení:

Čerstvé vykostěné krůtí maso 25 %, sušené kuřecí maso 13 %, sušený losos 10 %, Batáty 18%, červená řepa 10%, jablka 5%, mrkev 3%, řepkový olej lisovaný za studena 4%, hruška 3%, petržel 3%, fenykl 2%, rozmarýn 1%, ostropestřec 1%, amarant 1% , juka Schidigera 1 %.

Může obsahovat stopová množství cizí DNA kvůli výrobní zakázce.

Analýza složení krmiva pro psy: Bílkoviny 27,80 % Tuk 12,50 % Hrubý popel 6,20 % hrubá vláknina 4,00 % vápník 1,35 % fosfor 1,05 % Sodík 0,30 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
malá plemena

Složení

Bílkoviny (%):
27.8
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.35
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.