Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Vet Solution Obesity pro kočky s nadváhou 400 g

Značka: MONGE
60540
172 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 43 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro citlivé kočky

Monge Vet Solution Obesity je krmivo pro kočky s nadváhou, které jim pomůže udržet si správnou váhu a zdraví. Toto složení je určeno pro citlivé kočky, které vyžadují specializovanou dietu, která pomáhá snižovat hmotnost a udržovat správnou stavbu těla. Fit-aroma je funkční povlak, který byl obohacen o slupky psyllia, poskytující pocit sytosti, což následně vede ke snížení hmotnosti kočky. Xylooligosacharidy jsou přírodní prebiotika, která podporují střevní imunitu, a superoxiddismutáza (SOD), enzym, který pomáhá předcházet oxidativnímu stresu. Toto krmivo s vysokým poměrem bílkovin a kalorií snižuje čistý energetický příjem a optimalizuje pocit sytosti. Vláknina v něm obsažená pomáhá snižovat tělesnou hmotnost u koček s nadváhou. Mastné kyseliny, včetně omega 3, které jsou obohaceny ve stravě, snižují záněty a podporují kardiovaskulární systém. Slupky jitrocele ve stravě koček jsou směsí různých polysacharidů, které mají poměr rozpustné a nerozpustné vlákniny 70/30. Psyllium slupky absorbují vodu a po požití přemění celý obsah střev na gelovou hmotu. Díky tak velkému množství vlákniny tento jev působí proti rozvoji inzulinové rezistence a riziku cukrovky. Monge Vet Solution Obesity pro kočky s nadváhou je krmivo, které bylo vytvořeno pro potřeby citlivých koček, které vyžadují specializovanou dietu. Umožňuje vám udržovat zdraví a váhu vaší kočky a zároveň jí poskytovat chutná jídla.

Složení:

sušené kuře, maniok (tapioka), hydrolyzovaný lososový protein, bramborový proteinový koncentrát, nerozpustná hrachová vláknina, brambory, sušená ryba (ančovička), pivovarské kvasnice, kuřecí tuk (konzervovaný směsí z tokoferolů a extraktu z rozmarýnu), lososový olej, dehydrovaný hrášek, vitamíny, psyllium, xylooligosacharidy (XOS) 0,4 %, minerální látky, stopové prvky (včetně chelátových stopových prvků), taurin, L-karnitin, lyofilizovaný meloun 0,005 % - zdroj superoxiddismutázy Analytické složky: hrubý protein 38%, obsah tuku 10%, anorganická látka 7,2%, hrubá vláknina 8%, L-karnitin 100mg/kg, energetický metabolizát 3190 kcal/kg (upravená vodní bilance) Doplňkové látky: doplňky stravy vitamin A (retinyl acetát): 25 000 IU, vitamín D3 (cholekalciferol): 1 500 IU, E1 ( železo): 140 mg, E2 (jód): 3 mg, E4 (sírany): 8 mg, E5 (mangan): 21 mg, E6 (zinek): 95 mg, E8 (selen): 0,28 mg, konzervanty - antioxidanty

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
38
Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.