Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE VetSolution Cat Recovery 100 g vlhkého krmiva pro kočky 100 g

Značka: MONGE
60617
26 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Polceana veterinární dieta pro kočky v rekonvalescenci.

MONGE VetSolution Cat Recovery 100 g - veterinární krmivo pro kočky v rekonvalescenci. Krmivo obsahuje nukleotidy, které podporují imunitní systém, semena tymiánu a xyloligosacharidy podporují regeneraci střevní mikroflóry. Krmivo je kompletní, s vysokou koncentrací základních živin a vysokou hustotou energie. Veterinární krmivo by měl doporučit veterinární lékař na základě provedených testů. Veterinární krmivo je určeno k pravidelnému používání, dokud příznaky nezmizí. Celý proces léčby by měl sledovat veterinární lékař. Rozložte si denní dávku alespoň na 4 jídla. Před podáváním se doporučuje ohřát pokrm na pokojovou teplotu. Speciální textura také umožňuje podávání sondy. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Zajistěte přístup k čerstvé pitné vodě. MONGE VetSolution Cat Recovery 100 g se doporučuje při anorexii, kachexii, ztrátě chuti k jídlu, rakovině a těžkých traumatech. Kontraindikacemi použití krmiva jsou akutní a chronická pankreatitida, obezita a cukrovka.

Složení:

maso a živočišné produkty ( kuřecí játra), vejce, losos, oleje a tuky, minerální látky, zelenina Obsah: Hrubý protein: 9,5 %, hrubé oleje a tuky: 7,5 %, anorganické látky: 1,8 %, hrubá vláknina: 0,4 %, vlhkost: 77 % Aditiva na kg: Vitamín D3 225 IU / kg, vitamín E (all-rac-alfa-tokoferylacetát) 50 mg, selen (seleničitan sodný 0,04 mg / kg) 0,02 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého 13 mg/4,3 mg, zinek (oxid zinečnatý) 26 mg/kg) 21 mg, měď (pentahydrát síranu měďnatého (II) 6,7 mg/kg) 1,7 mg, železo (monohydrát síranu železnatého (II) 21 mg/kg) 7 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý 1,8 mg/kg) 0,9 mg, L-cystin: 600 mg, technicky čistý DL-methionin: 300 mg, L-karnitin: 300 mg, taurin: 200 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Rekonvalescence

Složení

Bílkoviny (%):
9.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
7.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.