Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Vet Solution Cat Renal 1,5 kg

Značka: MONGE
67423
444 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 111 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Recept věnovaný citlivým kočkám

Monge VetSolution Renal je unikátní směs ingrediencí, včetně superoxiddismutázy (SOD) a xylooligosacharidů (XOS), které poskytují ochranu před oxidativním stresem a podporují zdraví střev. Fit-aroma je funkční potah, který poskytuje chutný a zdravý přístup k poruchám ledvin. Obsahuje polyfenoly, jako je epigalokatechin galát (EGCG) a katechiny, které mají silné antioxidační a protizánětlivé účinky a také zlepšují renální oběh a funkci ledvin. Má střední obsah bílkovin pro udržení glomerulární filtrace přes zdravé nefrony a nízký obsah fosforu pro snížení hyperfosfatémie a zpomalení progrese selhání ledvin. Monge VetSolution Renal je krmivo pro kočky, které potřebují speciální dietu na podporu funkce ledvin. Speciální receptura obsahuje jedinečné složky, které poskytují ochranu před oxidativním stresem a podporují zdraví střev. Fit-aroma je funkční potah, který poskytuje chutný a zdravý přístup k poruchám ledvin. Složky jako epigalokatechin galát (EGCG) a katechiny mají silné antioxidační a protizánětlivé účinky a také zlepšují renální oběh a funkci ledvin. Má střední obsah bílkovin pro udržení glomerulární filtrace zdravými nefrony a nízký obsah fosforu pro snížení hyperfosfatémie a zpomalení progrese selhání ledvin.

< b >

Složení:

dehydrované kuřecí maso, tapioka, živočišný tuk (99,6 % čištěný kuřecí olej, konzervovaný přírodními antioxidanty), sušený hrášek, brambory, sušené ryby (ančovička), hrachová vláknina, živočišný tuk (99,5 % čištěný kachní olej, konzervovaný přírodními antioxidanty), dehydrovaná mrkev, rybí tuk (99,5 % čištěný lososový olej, konzervovaný přírodními antioxidanty) antioxidanty), sušená jablečná dužina, dehydrovaný ananas, bramborový protein, minerální látky, xylooligosacharidy (XOS) 0,4 %, yucca schidigera, extrakt ze zeleného čaje 0,015 %, lyofilizovaný koncentrát melounové šťávy (0,005 % - zdroj superoxiddismutázy). Analytické složky: hrubý protein 24%, hrubá vláknina 5,8%, hrubé oleje a tuky 20%, anorganické látky 5,9%, vápník 0,6%, fosfor 0,3%, draslík 0,8%, sodík 0,09%, Omega 3 mastné kyseliny 0,86%, mastné kyseliny Omega 6 3,27 %. Nutriční doplňkové látky: vitamin A 18 000 IU, vitamin D3 1 000 IU, železo (E1) 106 mg, jód (E2) 5 mg, měď (E4) 12 mg, mangan (E5) 32 mg, zinek (E6) 150 mg, selen (E8), selen (0,28 mg) Lkarnitin 90 mg, taurin 0,25 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
20
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.