Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Vet Solution Cat Hepatic 1,5 kg

Značka: MONGE
67422
445 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 111 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideální pro kočky trpící problémy s játry

MONGE Vet Solution Cat Hepatic je kompletní krmivo pro citlivé kočky, které vyžadují speciální dietu na podporu funkce jater. Silybin, aktivní složka extraktu ze semen ostropestřce mariánského ve složení Fit-aroma v MONGE VETSOLUTION FELINE HEPATIC, má mnoho pozitivních vlastností ovlivňujících činnost jater. V hepatocytech silybin inhibuje vývoj volných radikálů, zabraňuje zánětu a fibróze jater, snižuje syntézu DNA hvězdicových buněk, šíření a tvorbu vazivové tkáně. Silybin omezuje změny biochemických parametrů a srážlivosti krve a také snižuje stupeň hemoragické nekrózy jater a vstřebávání toxinů na sliznici hepatocytů. MONGE Vet Solution Cat Hepatic se skládá hlavně z hrachového proteinu a sušeného kuřecího masa a obsahuje také tapico jako ideální zdroj sacharidů. Živočišný tuk z kachního oleje a kuřecího masa pomáhá zmenšit objem potravy a působí proti problémům špatné chuti k jídlu u pacientů s jaterními problémy. Krmivo také obsahuje minerály, jako je měď, které pomáhají snižovat intracelulární akumulaci mědi a poškození buněk. MONGE Vet Solution Cat Hepatic je ideální pro kočky trpící jaterními problémy a vyžadující speciální dietu pro podporu jejich funkce. To zajišťuje účinná látka silybin, která je známá svými hepatoprotektivními a protizánětlivými a fibrotickými vlastnostmi. Vysoký obsah rostlinných bílkovin a kuřecího masa poskytuje kočce správné množství bílkovin a tapicoka poskytuje vysoce stravitelné sacharidy, které jsou snadno stravitelné kočkami s jaterními problémy.

0

Složení:

dehydrovaný hrášek (22 %)**, tapioka, sušené kuřecí maso (15 %)**, živočišný tuk (kachní olej)*, hydrolyzovaný lososový protein (7%)**, brambory, živočišný tuk (kuřecí olej)*, rybí tuk (lososový olej)*, hrachová vláknina, pivovarské kvasnice, minerální látky, xylooligosacharidy (XOS 0 . 4 %), yucca schidigera, ostropestřec mariánský (0,03 %), lyofilizovaný koncentrát melounové šťávy (0,005 % - Cucumis melo cantalupensis - zdroj superoxiddismutázy), sušená mléčná bílkovina* čištěná na 99,6 %, konzervovaná přírodními antioxidanty. ** Hlavní zdroje bílkovin. Analytické složky: hrubý protein 26%, hrubá vláknina 3%, surové oleje a tuky 20%, anorganické látky 6%, n-3 mastné kyseliny 0,75%, n-6 mastné kyseliny 4,5%, sodík 0,41%, celkový obsah mědi 5mg/ kg. Dietní doplňkové látky/kg: vitamin A 18000 IU, vitamin D3 1200 IU, E1 železo 186 mg, E2 (jód) 6 mg, E4 (měď) 5 mg, E5 (mangan) 32 mg, E6 (zinek) 150 mg, E8 (selen) 0. Lkarnitin 300 mg, Taurin 0,20 %. Technologické přísady: přírodní extrakty bohaté na tokoferol (Rosmanirus officinalis L.)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Onemocnění jater

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
20
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.