Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Vet Solution Cat Diabetic 1,5 kg

Značka: MONGE
67424
439 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 110 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Unikátní ingredience

MONGE VETSOL CAT-diabetic 1,5 kg je speciální receptura pro citlivé kočky vyžadující speciální dietu. Začlenění MONGE VETSOLUTION FELINE DIABETIC do stravy vaší kočky pomáhá kontrolovat přibírání na váze a metabolismus, čímž se vyhnete oxidativnímu stresu. Doplňkové produkty jako Xylooligosacharidy (XOS), přírodní prebiotika, pro podporu střevní imunity a funkční Fit-aroma potah, který ovlivňuje hladinu glykemie kočky, tvoří unikátní směs, která pomáhá udržovat zdraví kočky. Produkt obsahuje unikátní složky, jako jsou slupky Psyllium, které přispívají ke zpomalení vyprazdňování žaludku a modulaci vstřebávání střevních složek. Díky tomu dokáže kočičí organismus efektivněji vstřebávat potřebné živiny a postprandiální hyperglykémie je méně pravděpodobná. MONGE VETSOLUTION FELINE DIABETIC se skládá ze sušeného kuřecího masa (30 %), hydrolyzovaného lososového proteinu, sušeného kachního masa, dehydrovaného hrášku, hrachové vlákniny, pivovarských kvasnic a živočišného tuku. Produkt je bohatý na bílkoviny, včetně inzulinogenních aminokyselin, jako je arginin, leucin, fenylalanin a tyrosin. Sacharidy v produktu jsou zpožděny v důsledku želatinizace tapioky a opožděné absorpce způsobené psyllium slizem. Výrobek navíc obsahuje minerály vyvážené na relativně nízké úrovni, což je výhodné pro starší kočky, citlivé na selhání ledvin. MONGE VETSOL CAT - diabetic 1,5kg je ideální přípravek pro kočky, které potřebují specializovanou dietu. Díky unikátní směsi ingrediencí pomáhá přípravek udržovat zdraví kočky a kontrolovat hladinu glykémie, což je důležité zejména v případě kočičí cukrovky.

0

0

sušené kuřecí maso (30 %), tapioka**, hydrolyzovaný lososový protein, dehydrovaný hrášek**, hrachová vláknina, sušené kachní maso, pivovarské kvasnice, živočišný tuk (kuřecí olej), rybí tuk (lososový olej)*, bramborový protein, xylooligosacharidy (XOS 0,4 %), minerální látky, slupky semen psyllia (0,5 %), yucca schidigera, mraz. -koncentrát sušené melounové šťávy (0,005% - Cucumis melo cantalupensis - zdroj superoxiddismutázy), mléčný proteinový prášek * 99,6% čištěný a konzervovaný přírodními antioxidanty** hlavní zdroje sacharidů. Analytické složky: hrubý protein 35%, hrubá vláknina 8%, hrubé oleje a tuky 10%, anorganická látka 7%, škrob 25%, celkový obsah cukru 7,3%, n-3 mastné kyseliny 0,42%, n-mastné kyseliny -6 1,87 %. Doplňkové látky: vitamín A 25000 IU, vitamín D3 1750 IU, E1 železo 176 mg, E2 (jód) 2 mg, E4 (měď) 14 mg, E5 (mangan) 32 mg, E6 (zinek) 150 mg, E8 (selen, 0,28mgmin) Taurin 0,25 %. Technické přísady: přírodní směs tokoferolů a extrakt z rozmarýnu Energie: Sacharidy 36 %, Bílkoviny 39 %, Lipidy 25 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.