Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Vet Solution Cat Gastrointestinal 1,5 kg granule pro dospělé kočky, na trávicí systém 1,5 kg

Značka: MONGE
60467
432 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 108 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Speciální strava

Monge VetSolution Cat Gastrointestinal 1,5kg je krmivo pro kočky s citlivým trávicím systémem, které je navrženo tak, aby zlepšilo činnost střev a udrželo správný trávicí proces. Jedná se o specializovanou dietu, obsahující unikátní složky jako je superoxiddismutáza (SOD), přírodní prebiotika - xylooligosacharidy (XOS) a funkční Fit-aroma potah zlepšující chuť a vůni. Formule Fit-aroma obsahuje přírodní extrakt z jírovce, který má protikřečové a stahující vlastnosti, zpomaluje peristaltické pohyby střev a zlepšuje činnost trávicích enzymů. Extrakt z kaštanu zklidňuje podráždění střevní sliznice a zvyšuje expresi těsných proteinových spojení, což inhibuje akutní zánět a zklidňuje poranění střevní sliznice. Přidání konzervovaných, neaktivních bakteriálních kmenů, jako jsou Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum a Streptococcus thermophilus, a zavedení konceptu parasynbiotik (probiotika + prebiotika) do jídla, zvýšilo účinnost Fit-aroma formule v Monge. VetSolution Cat Gastrointestinal. Krmivo obsahuje hydrolyzovaný lososový protein, který snižuje zátěž střev a zajišťuje vysokou stravitelnost. Ve srovnání s udržovacími dietami je hladina elektrolytů zvýšená, aby se kompenzovaly nadměrné ztráty vody a zlepšil se objem intracelulárních tekutin.

Složení:

Sušené vepřové maso, tapioka, brambory, hydrolyzovaný lososový protein, živočišný tuk (99,6 % čištěný kuřecí olej, konzervovaný přírodními antioxidanty), živočišný tuk ( 99,6 % čištěný lůj, konzervovaný přírodními antioxidanty, hrachová vláknina, rybí tuk (99,6 % čištěný lososový olej, konzervovaný přírodními antioxidanty), dehydrovaný hrášek, sušená ryba (ančovička), minerální látky, xylooligosacharidy (XOS 0,4 %), ananas, extrakt z kaštanu (0,01 %), sušený Lactobacillus acidophilus, sušený Lactobacillus casei, sušený Lactobacillus plantarum, sušený Streptococcus thermophilus, lyofilizovaný koncentrát melounové šťávy (0,005 % - Cucumis melo cantalupensis - zdroj superoxiddismutázy), sušená mléčná bílkovina. Analytické složky: hrubý protein 32 %, hrubá vláknina 5 %, hrubé oleje a tuky 20 %, anorganické látky 6,9 %, sodík 0,4 %, draslík 1,2 %. Doplňkové látky: vitamin A 25 000 IU, vitamin D3 1 500 IU, železo (E1) 122 mg, jód (E2) 2,2 mg, měď (E4) 12 mg, mangan (E5) 30 mg, zinek (E6) 150 mg, selen (E8) 0,28 mg Lkarnitin 100 mg, taurin 0,33 %. Technické přísady: přírodní směs tokoferolů a extrakt z rozmarýnu

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Vepřové maso
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.