Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE mokré krmivo pro kočky tuňák s kachnou v želé 80 g

Značka: MONGE
60548
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro kočky s tuňákem a kachnou – přirozené a chutné

Pokud hledáte přirozené, chutné krmivo pro svou kočku, toto krmivo pro tuňáky a kachny je skvělou volbou. Ingredience jsou pečlivě vybírány tak, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita a nutriční hodnota. Obsahují omega-3 mastné kyseliny a bílkoviny, které vám pomohou zůstat každý den fit a plní energie. Jídlo je v želé, neobsahuje lepek, barviva ani konzervanty. Produkt je ideální pro dospělé kočky, má nízký obsah tuku a dobrou energetickou bilanci. Navíc díky obsahu Omega-3 a Omega-6 kyselin pečuje o stav pokožky. Krmivo není testováno na zvířatech, o to je cennější. Krmný návod je jednoduchý - pro středně těžkou dospělou kočku podávejte 2-3 porce denně. Jídlo by mělo být podáváno při pokojové teplotě, aby si zachovalo maximální čerstvost a chuť.

Složení:

tuňák 45 %, kachna 5%, rýže, FOS 400 mg/kg. Technologické doplňkové látky: zahušťovadla a želírující látky Nutriční doplňkové látky: Vit E 50 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Tuňák
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.