Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Natural Cat 80 g mokré krmivo pro kočky, mořské plody a kuře 80 g

Značka: MONGE
60585
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Doplňkové krmivo pro kočky s kuřecím masem a mořskými plody

Krmivo pro kočky Monge Natural je vynikajícím doplňkem jídelníčku vašeho mazlíčka, který miluje chuť lahodných mořských plodů a šťavnatého kuřete ve vlastní šťávě. Toto kompletní krmivo pro kočky je vyrobeno z nejkvalitnějších ingrediencí, které jsou bohaté na bílkoviny a omega-3 mastné kyseliny a mají nízký obsah tuku, aby pomohly udržet vaši kočku v kondici a energii. Způsob krmení: 4/5 konzerv denně pro kočku průměrné hmotnosti, podávané při pokojové teplotě nebo po ohřátí. Krmivo pro kočky Monge Natural je 100% přírodní, bez umělých barviv a konzervantů, bez lepku. Všechny ingredience byly pečlivě vybrány a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy kvality, což z něj dělá jeden z nejlepších produktů na trhu. Řada NATURAL od Monge byla vytvořena s ohledem na přirozené krmení a skládá se pouze z přírodních složek, které pomáhají udržovat zdraví a tvar vaší kočky.

Složení:

kuře 25 %, mořské plody (bílé ryby, tuňák, krevety, chobotnice, surimi) 47 %, rýže 1 %, FOS ( fruktooligosacharidy). Analytické složení: vlhkost 79 %, hrubý protein 16 %, hrubé tuky 1 %, hrubá vláknina 0,50 %, hrubý popel 1 %. Nutriční doplňkové látky: Vit.E 50 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
16
Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.