Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE krmivo pro starší kočky tuňák s ančovičkami pro starší kočky 80 g

Značka: MONGE
60591
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro kočky

Krmení starší kočky vyžaduje speciální potřeby. Proto nabízíme doplňkové krmivo pro starší kočky, které splňuje všechny nutriční potřeby starších koček. Naše krmivo obsahuje lahodné kousky tuňáka a šproty v želé, dušené pro zachování maximální nutriční hodnoty. Jedná se o produkt třídy Superpremium, který se skládá ze 100% masa a přírodních surovin. Neobsahuje žádná zrna, umělá barviva ani konzervační látky. Je to ideální krmivo pro kočky s citlivým trávicím systémem. Navíc obsahuje FOS, tedy fruktooligosacharidy, které mají pozitivní vliv na trávení. Toto krmivo poskytuje Vaší kočce vynikající výživu, která přispěje k udržení jejího zdraví a kondice v pozdějším věku. Proto doporučujeme naše doplňkové krmivo pro starší kočky jako zdravý a chutný doplněk každodenní stravy vaší kočky.

0

Složení

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Tuňák
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.