Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE krmivo s kuřecím masem a chřestem 80 g

Značka: MONGE
60559
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro kočky

Jemné krmivo pro kočky s kuřecím masem a chřestem ve vlastní šťávě je perfektní volbou pro majitele, kteří hledají produkty nejvyšší kvality. Superprémiový produkt poskytuje chutnost a nutriční hodnotu díky čerstvým surovinám s vysokou nutriční hodnotou, bohatým na Omega 3 a bílkoviny a nízkým obsahem tuku. Krmivo Monge je ideální pro kočky, které potřebují pestrou a plnohodnotnou stravu pro každodenní udržení dobré kondice a energie. Toto doplňkové krmivo pro kočky je vyrobeno v Thajsku podle nejvyšších standardů kvality produktu Super Premium. Neobsahuje umělá barviva, konzervanty ani lepek a všechny ingredience jsou zcela přírodní. Řada DELICATE byla vytvořena pro přirozené krmení s použitím pouze přírodních, pečlivě vybraných surovin. Tyto ingredience pomáhají ke správnému vývoji vaší kočky, udržení její zdravé postavy a síly. Monge s kuřecím masem a chřestem ve vlastní šťávě se snadno podává. 4/5 plechovky splňují denní požadavky průměrné hmotnosti kočky a měly by být podávány při pokojové teplotě nebo zahřáté. Po otevření chlaďte a před podáváním se ujistěte, že jídlo není příliš studené. Vždy zajistěte, aby vaše kočka měla přístup k čerstvé, čisté vodě.

0

Přísady

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.