Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Jelly Cat tuňák s krevetami pro kočky 80 g

Značka: MONGE
60575
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
MONGE Jelly Cat Tuňák s krevetami 80 g – zdravá a chutná volba pro vaši kočku!

Krmivo pro kočky MONGE JELLY je perfektním doplňkem stravy vašeho mazlíčka.
Lahodný tuňák a krevety v želé jsou chutnou kombinací, která zajistí vaší kočce vysokou nutriční hodnotu díky bílkovinám a Omega 3 kyselinám a nízkému obsahu tuku.
Výrobek je zcela přírodní, neobsahuje barviva, konzervanty ani lepek, což zajišťuje zdravé a chutné krmení.

Monge potraviny jsou řadou Superprémiových produktů, které se vyznačují nejvyšší kvalitou a chutností díky k používání čerstvých surovin té nejvyšší kvality.
Krmivo JELLY je přírodní krmivo pro kočky, které používá pouze přírodní ingredience, pečlivě vybrané pro kočky, které preferují maso v želé.

Krmivo pro kočky Monge JELLY je perfektní způsob, jak udržet vaši kočku v dobré kondici, dodává energii a vitalitu každý den. Výrobek byl vyroben v Thajsku s nejvyššími standardy kvality, takže si můžete být jisti, že své kočce dopřejete jen to nejlepší.

Složení:

tuňák 47,5 %, krevety 5 %, rýže, FOS (fruktooligosacharidy) Technologické složky: želírující činidlo. Analytické složení: vlhkost 82 %, hrubý protein 13 %, hrubé tuky 1 %, hrubá vláknina 1 %, hrubý popel 2 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.