Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Fruit mokré krmivo pro koťata tuňák s aloe vera 80 g

Značka: MONGE
60567
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Monge Fruit je vysoce výživné doplňkové krmivo pro vybíravá koťata.

Monge Fruit je lahodné a hodnotné doplňkové krmivo pro vybíravá koťata, která preferují chuť tuňáka a aloe. Výrobek nabízí vynikající kvalitu surovin a vysokou nutriční hodnotu a zároveň má nízký obsah tuku, díky čemuž je ideální pro koťata s citlivým trávicím systémem. Tento produkt je zcela přírodní a bez lepku, neobsahuje žádné konzervační látky ani umělá barviva a díky bohatosti kyselin Omega-3 a Omega-6 je dokonalým doplňkem stravy vašeho kotěte. Monge Fruit je lahodným a výživným doplňkem stravy vašeho kotěte, vyrobený z přírodních surovin, jako je tuňák a aloe vera. Bohatost Omega-3 a Omega-6 kyselin a nízký obsah tuku z něj dělají ideální doplněk stravy vašeho kotěte. Žádné umělé přísady.

Složení:

tuňák 55%, aloe vera 5%, rýže, FOS (fruktooligosacharidy) 400mg/kg Analytické složení: vlhkost 82%, hrubý protein 13%, hrubé tuky 0,5%, hrubá vláknina 1%, hrubý popel 2% Technologické přísady: Vitamin E 50mg / kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Tuňák
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.